Şimdi Ara

Rom tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar huawei yayınlamış olduğu b526 yüklü telefonumda. Kendi kendine takılmalarından sesin az gitmesinden bıktım güzel bir custom rom yüklemeye karar verdim fakat hangi rom u yükliyeceğime karar veremedim. Bana stabil bir rom önere bilirmisinz. Link de verirseniz sevinirm. İlk defa rom kurucam bu arada

• Miui jx v3 bu kadar romun arasinda wifi ve interneti en hizli olandar ve bence gayet stabil kameraya onem veriyorsan t.m.c romu ayni zamanda bataryada baya iyi gidiyo yada elora tercih senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede b526 vardı terra8800 elora diğer romlarıda deneme fırsatım oldu ama en stabili ne olursa olsun ics bence ramden fazla yiyor ama hem şık hem stabil bi sistem istiyorsan bence hiç birini denemeden ics kur 4.1 ve 1a updatini huawei anakonudan nasıl root olunur nasıl cwm yüklenir onları halledersen romu kurarsın ics link burda takıldığın bi şey olursa pm den sorarsın
  • Deyneksizin söylediği miui xj romu kurdum cok guzel fakat bi kac sorun yok sarj cok gidiyo ve harici sd kart taktgmda ayarlarindan hafizayi secip yeniden baslatmam gerekiyo ve pc de iki hafizayida kurmuyo bu tavsiye ettgn romda bu tarz skntilar varmi ve sarj durumu nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer bataryan +2000 mahlık bi batarya ise aurora ics 4.1 i kullan herşey stabil ve en iyi rom diyebilirim kamera olsun performans olsun ama şarjı çok yiyor diğer romlara göre %25 fazla yiyor bence ama deyer ben 4.1 kullanıyorum hiç bi rom beni bukadar etkilemedi
  • Ben kesinlikle ezetin derlediği cm7 diyorum. 35 kernelden (ICS hariç) herhangi bir ümit beklemeyin. Benim gib GB yanlısın olanlar,fazla oyun ve/veya multitasking kullananlar ezetin derlediği cm7 ye geçsinler diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.