Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da! (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.119
Cevap
14
Favori
97.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, kaptan Daniele De Rossi ile Haziran 2019'a kadar yeni sözleşme imzaladı.

Teknik direktör Luciano Spalletti ile yollarını ayıran başkent ekibi, efsane futbolcusu Francesco Totti'nin aktif futbol kariyerini noktalamasının ardından iç transfer çalışmalarına başladı. İlk olarak Hollandalı orta saha oyuncusu Kevin Strootman'ın sözleşmesini uzatan Roma, bugün de takımın kaptanı De Rossi ile yeni mukavele yaptı.

Profesyonel kariyerinde sadece Roma forması giyen İtalyan milli oyuncu, genel direktör Mauro Baldissoni ve takımın yeni sportif direktörü "Monchi" lakaplı Ramon Rodriguez Verdejo'nun katıldığı törende 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan 33 yaşındaki De Rossi, Totti'nin emeklilik kararına atıfta bulunarak, "Francesco'nun vedasından sonra kalmayı önemsiyordum, çünkü bir sembol ismi daha kaybetmek takıma darbe olurdu. Burada kaldığım için memnunum." ifadelerini kullandı.

De Rossi, 2001'den bu yana formasını giydiği Roma ile çıktığı 561 maçta 59 gol kaydetti.

• ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!

İkinci Gladyatörümüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

quote:

Orijinalden alıntı: 1993Kaan1993

roma efsanesi olabilir abi de, Totti futbol efsanesi olacak top oynamadi. ne sampiyonlar ligi, ne Avrupa kupasinda yildizlastigi yok. Udinese icin di natale neyse roma icinde odur. abartmayin boyle balonlari.

"roma efsanesi olabilir abi de, Totti futbol efsanesi olacak top oynamadi. ne sampiyonlar ligi, ne Avrupa kupasinda yildizlastigi yok. Udinese icin di natale neyse roma icinde odur. abartmayin boyle balonlari."

kalınla işaretlediğim yerler doğru, italic yerler yanlış.
    ispata girmeyecem. internetten totti'nin kariyerini araştırabilirsin. şu kadar maç oynadı şu kadar gol attı şeklinde istatistiklere bakmak değil, adam gibi araştırmaktan bahsediyorum.

1 mesajlık hesap, büyük ihtimalle trollemek için açılmış. bu cevap çok bile.

Kariyerini bir takıma adamış olması olabilir.Taraftarlarıyla olan gönül bağıda buna etki ediyor.Evete kariyerinde kayda değer pek başarısı yok.Bunda Roma'nında etkisi olabilir bir çizgiyi geçemediler Totti kariyeri boyunca 1 kere şampiyon oldu çoğunda 2nci oldu bu dediğim 25 yılı kapsıyor iyi güzel biraz geç oldu ben 2 yıl önce bırakır diyordum ama herkesin yerini yeni genç dinamik kanlara bırakması lazım.

Bu arada Roma, Daniele De Rossi'nin sözleşmesinin 2019'a kadar uzatıldığını açıkladı.

Hocam kupa sayısının azlığı ve taraftarının Totti'yle ilgili aşırı duygusallığı aşikar zaten. Bunlara kimsenin itirazı olmaz.
    Ama Totti'ye yapılan bütün övgüleri tek formaya bağlı kalmasına yormak çok yanlış. Aslında Totti'yi överken bundan başka bir şeyler söyleyemeyen insanlar onu bu duruma getiriyor.

Yukarıdaki arkadaşın ithamları üzerinden gidelim. Bir kere Totti'ye "Futbol efsanesi olacak top oynamadı." diyen adama en son ne zaman 90 dakika Totti izledin diye sormak lazım. Hiçbir şey değilse bile Euro 2000'i, 2006 Dünya Kupası'nı hatırlamak yeter. Adam oturup ciddi bir şekilde izlememişse benim burada post atarak bir şeyi ispatlamama imkan yok zaten. Bir site vereyim: footballia.net. Merak eden otursun eski maçları izlesin. İzlemeyen de bol keseden atmasın.

Şampiyonlar Liginde yıldızlaşmadığı kesinlikle doğrudur. Zaten Roma'nın da Şampiyonlar Liginde kayda değer bir başarısı yok.
    Avrupa Kupası derken Avrupa şampiyonasını kastediyor heralde. Euro 2000'i Fransa kazanmasına rağmen finalde maçın adamı Totti seçildi. Bu bilgi cevap olmaya yeter heralde.

Balon dediği adamın oynadığı topu dünyada kaç oyuncuda izlemiştir acaba. Futbol tarihi boyunca dünyanın en iyi 3 liginden biri olan Serie A'da 2006'da Luca Toni'ye kadar Altın Ayakkabı kazanan bir tek adam çıkmamıştır. 2007'de de ikinci ve son kez Totti kazanmıştır.

Bunlar ne ki... Ben Totti'ye "Bir tek sağ ayağı var." diyeni gördüm. Adamın sol ayağıyla gelişine vurup attığı gol Serie A'da yılın golü seçiliyor... Yani bu kadar cahil adama neyi nasıl kanıtlayacaksın.

Ben şahsi fikrimi özetleyeyim: Futbol efsanesi dediğiniz zaman üstün yeteneğini, başarılarıyla taçlandırmış veya futbol tarihinde bir kırılma noktası yaratmış biri olması gerekiyor. Efsane dediğimiz futbolculara baktığınız zaman hepsinin ortak özelliği de budur. Yetenek de vardır başarı da. Bu kriterlere göre baktığımızda Totti'nin müzesi çok boş kalıyor. Ve bana göre efsane değildir. Ama efsaneler kadar yeteneklidir. Ve çoğu insanın kriterlerine göre, örneğin George Best efsanedir diyen birine göre konuşursak, Totti 10 kere efsanedir.
    10 sene önce Real Madrid teklif götürdüğünde de Totti, Totti'ydi. Şimdi herkes modern futbola karşı klasik futbol romantizmi yapmayı sevdiği için onu Roma'yı bırakmamasıyla anıyor ama bu romantizm furyasından önce de bir Totti vardı. Dünya şampiyonu İtalya'nın turnuvadaki bütün maçlarında oynayan bir Totti, heralde Lippi'nin babasının oğlu değildi. 99-2000 sezonunda Serie A'nın en iyi oyuncusu seçilen bir Totti. Tarihinde 2 kez şampiyon olmuş bir kulübe 2001'de 3. şampiyonluğunu yaşatırken de 30 maça çıkıp 13 gol atan Totti. Kulüp bazında içeride hep Juventus'un, Şampiyonlar liginde ise çok daha fazlasının arkasında kalmıştır ve o kupaları bir efsane kadar kaldıramamıştır ama futbolu tartışılmaz.

• Aynen başarı takım oyunuyla gelir tek kişiye mal edilemez takımda eksiklik varsa bu Totti'ye biçilemez.Roma tepeye oynadı ama takımın seviyesi bu yoksa Totti Juveda olsa almadık kupa bırakmasa daha farklı konuşurduk burada sorun takımda bitiyor.
  • Eeee Salah'ı sattık.

Neredeyse attığımızın gollerin yaptığımız atakların yarısı gitti. Kimi alıp oynatacağız.
  • Rudiger hahahaha

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Rudiger hahahaha

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!

İkisi de fizikli adamlar valla kimin alacağı belli olmaz ama yakışmamış

• Zenit has agreement with Roma for a fee of €60M + €7M in bonuses for BOTH Manolas and Paredes. Meetings today to close. (via @DiMarzio)
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    Lamela.
  • Cengiz evladıma iyi bakın , benimde içinde bulunduğum batı üst tribünün olduğu kanattan az yardırmıyordu
  • Buraya yazdığım mesaj nereye gitti yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!
  • Birçok Avrupa kulübü tarafından istenen Radja Nainggolan, Roma ile yeni sözleşme imzaladı. (Sky Italia)
  • Maç başladı. Yayın Kanal D

• Cengiz girdi dakika 63

• Nainggolan'ın kalması umut verici Manolas giderse gitsin yeri dolar, Nainggolan öyle değil.
  • bu sene 1 dönem avrupada olacağım, hazır gitmişken romadan cengiz ünderin formasını alayım dedim ama fiyatlara bakıyorum el yakıyor ya. bildiğiniz bir spor mağazası var mı ucuza alabileceğim?
  • cok guzel hos takimsiniz da bir nainggolan i salin kardesim be dunya futbolu su oyuncuyu tatsin biraz daha

tam barca ya ilac olacak topcu da sozlesme imzaladi iki gozum neyse iyi degerlendirin en azindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chelsea

Atletico Madrid

Roma

Qarabağ

ehh ölüm grubuna yakın bir grup olmuş.

Umarım gruptan çıkarız.
  • SON DAKİKA - Sampdoria başkanı Massimo Ferrero, Patrik Schick'i Roma'ya verdiğini açıkladı. (€38M)
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.