mourinho belotti'yi de aldığına göre başkanın tüm sözleri tutulmuş oldu sıra mou'da bakalım, roma ile ciddi uyumlu oldular, bu sene geçiş sezonu olacağı kesin, işleri iyi giderse seneye şampiyonluğun en büyük adayı olacaklardır |
ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da! (203. sayfa)
-
-
Süper kadro oldu nokta atışı transferler. Bu srne Roma maçlarında buluşalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım bu sene nasıl olacak. Roma'nın maçlarını defalarca yerinden izlemiş biri olarak bu kadro heyecan veriyor bana.
Roma maçlarını ne zamandır Belgradda oynuyor?
zaniola inanılmaz goller kaçırıyor
üçüncü de kaçtı, ne yapıyor bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josrdr -- 14 Ağustos 2022; 22:10:44 > -
Romanın defans hattı mğkemmel topla çok iyi atağa kaldırıyolar takımj hele ibanez üçlü oynayan herkesin ihtiyacı bir stoper.
Hüxumdakiler çok gol kaçırıyor. Roma işi savunmayla çözecrk bu bütçeye bu kadar hücumcu yapacak bir şey yok.
Wijnaldum bu ırta sahaya özellikle kontraya çıkarken tam cuk diye oturur.
Mou hocama süre ge tam yetki ver 5 seneye romayla cl almazda bir şey bilniyorum
Wijnaldum gg mou hocamda şan yok ki
ne olmuş bakamıyorum maça
-
Antrenmanda kaval kemiği kırılmış maçı ben de izleyemiyorum
Maşallah mou hocam yine skoru alıp korumayı başardı
Bu Roma çok canlar yakar
Belotti geldi
Mourinho hocam zirveye ortak. Milan şampiyon olamazsa Roma'nın olmasını isterim. Mourinho hocam bunu hak ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forvet hattı da çok iyi oldu.
-
Hey gidi açtığım konuya bak. İlk zamanlar sadece ben yazıp ayakta tutmaya çalışıyordum konuyu. Şimdi ise baya baya sohbet muhabbet yeri olmuş. Futbola olan heyecanımı kaybetsem de, Roma'yı artık eskisi gibi takip etmesem de bu konunun yeri ayrıdır bende. Sohbetiniz bol olsun.
-
Uzun Santrafor ne iş yapar kontra nasıl oynanır temalı bir ders daha. Abraham indirdi Dybala koştu attı Bugün lideriz. Büyüksün çok büyüksün mou hocam
-
Belliydi alüminyum ismi yanlış yazmalarından belliydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam maço açtım gol yedik defans hatadı göğsüyle kaleciye dönüyordu.Rakip girdi araya attı
Karsdorp ile Spi kesik yemişti bu maçta yine 11 başlamışlar. Özellikle şu Karsdorp hiç güven vermiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O yaptı hatayı :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X