Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4.119
Cevap
14
Favori
97.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burdisso: "Hep Roma'da oynamak istemiştim"
    Roma'nın tecrübeli savunmacısı Nicolas Burdisso, bu sezon zirvedeki takımlarla rekabet edecek güçte olduklarını belirtti.

Mazzarri: "Roma şampiyon olabilir"
    Napoli Teknik Direktörü Mazzarri, Roma'nın şampiyon olabilecek bir kadroya sahip olduğunu söyledi.

Roma, Rossi'yi elinden kaçırmış
    Başkent ekibi AS Roma'nın Villarreal'in İtalyan golcüsünü kadrosuna katmaktan son anda vazgeçtiği ortaya çıktı.

Zola'nın favorileri Napoli ve Roma
    İtalya'nın futbol efsanelerinden Gianfranco Zola, Scudetto için Juventus'un Napoli ve Roma'yla çekişeceğine inanıyor.

Roma'nın De Rossi endişesi
    İtalya formasıyla Bulgaristan maçında sakatlanan Daniele De Rossi, sahalardan bir ay uzak kalma tehlikesi yaşıyor.

kaynak: goal.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mishakal -- 15 Eylül 2012; 1:16:56 >

• Bazen kaptan olmak böyle bir şey.
  • Bologna karşısında Florenzi'yle 1-0 öne geçtik 7. dakikada.
  • Lamela dakika 15 2-0
  • İlk yarı bitti. Goller 7' Florenzi 15' Lamela. Florenzi kaptanın direkten dönen muhteşem şutunu tamamladı. Bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz.
  • 1 dakika da 2 gol yedik var mı böyle birşey. İlk yarıdaki boğucu oyunumuzdan eser yok. Skorun üstüne yatın demiş Zeman heralde.
  • Şike olduğundan şüphe ediyorum artık... Yaktın roma yaktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Şike olduğundan şüphe ediyorum artık... Yaktın roma yaktın

Şike değil akılsızlık. Şu skor üstüne yatmak olayından oldum olası nefret ediyorum. Aldığımız maçları vermede üstümüze yok.
  • Sana ne desem boş Zeman ne desem boş. Aldığımız maçı verdin lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

İlk yarı bitti. Goller 7' Florenzi 15' Lamela. Florenzi kaptanın direkten dönen muhteşem şutunu tamamladı. Bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz.

Emin misn ?
    2-0'dan kendi evinde 3-2 yeniliyorsan durum pek te parlak değildir heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

İlk yarı bitti. Goller 7' Florenzi 15' Lamela. Florenzi kaptanın direkten dönen muhteşem şutunu tamamladı. Bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz.

Emin misn ?
    2-0'dan kendi evinde 3-2 yeniliyorsan durum pek te parlak değildir heralde..

Teknik direktörünün bu kadar akılsız olacağını tahmin edemiyorsun bazen. İlk yarıdaki oyunumuzla 2. yarıdaki oyunu yan yana koysak, aynı takım değil bunlar dersin. Skorun üstüne yatmayı denedi 2. yarı top bile çeviremedik. 3-2 yenildik. İlk olan birşey de değil.

• Neyse geçmiş olsun artık Zeman biraz cins bi hocadır Fener zamanında da çok ilginç şeyler yapmıştı.Roma'nın asıl problemi bence kadro genişliğindeki zaafı.
  • Fener dönemini bilmiyorum ama sanırım o dönemi Roma'da göreceğim. Sağolasın bianconera.
  • 15 dk.'da 2 gol atınca çok şaşırmıştım. 2 dk.'da 2 gol yiyince daha çok şaşırdım.
  • ulan yine maçı verdik yine verdik olacak iş değil.
  • Of Of 2-0 dan 3-2 nedir hocam ya !
  • Artık Roma'yı da görmek istiyorum Şampiyonlar Ligi'nde. Şu armayı görmek istiyorum artık.

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da!

Önümüzdeki sene inşallah.
  • Kaptan bir evin balkonundaki Lazioluya ayar veriyor

• Totti bırakmadan bi cl katılabilsek birde şampiyon olabilsek çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Totti bırakmadan bi cl katılabilsek birde şampiyon olabilsek çok iyi olur.

Kaptan bunları takmıyor tabi ama, böyle bir emekçinin, bu kupaları görmesi sonuna kadar hakkı. Hayatımda tek pişmanlığım; Mourinho'yla çalışamamak demişti.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.