Udinese'yi kendi sahasında mağlup ettik Gollerimizi 57' ve +90' da ilk gol penaltıdan olmak üzere kaptanımız attı. Puanımızı 53'e yükselttik. Lazio ile aramızdaki puan farkı 1'e indi. Bu maç herkes 1 veya üst oynamıştı. 1 oynayanlar çıldırıyordur Maç istatistikleri için:http://www.sahadan.com/mac_sonucu/Udinese-Roma/430216
quote:Orijinalden alıntı: senfield25 oha maç 1-1 bitti diye kapattım ... yenmiş mi roma Yendik valla bende yediğimizde sinirlendim. Ama attık
1-0 önde götürdüğümüz maçı yine vererek 3-2 kaybettik kendi sahamızda. Roma'da artık birşeylerin değişmesi gerekiyor.
uzun bir aradan sonra geri geldim epeyden beri yoktum ortalıkta yanlız bıraktım faramiri lazio ile 6 udinese ile 3 puan fark var umarım alacağamız 3 puanlarla 4.sırada bitiriceğiz ligi.
quote:Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor Mexes %60 bizde galiba. Yüzdesini nasıl hesapladın? Haberleri takip ederek
quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor quote:Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor Mexes %60 bizde galiba. Yüzdesini nasıl hesapladın? Haberleri takip ederek Mexes işi bitti hocam büyük ihtimalle, 60'dan daha fazla o oran.
quote:Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER Mexes i takımda tutmanız çok zor. Yerini Lugano ile doldurmayı düşünüyormuş Roma
quote:Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor quote:Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor Mexes %60 bizde galiba. Yüzdesini nasıl hesapladın? Haberleri takip ederek Mexes işi bitti hocam büyük ihtimalle, 60'dan daha fazla o oran.
quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor quote:Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor quote:Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor Mexes %60 bizde galiba. Yüzdesini nasıl hesapladın? Haberleri takip ederek Mexes işi bitti hocam büyük ihtimalle, 60'dan daha fazla o oran. zaten iyi oyuncu değildi iyi ki aldınız ha mexesirakiptakımasatıpkıskanma.gif
quote:Orijinalden alıntı: No Problem quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor quote:Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor quote:Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor Mexes %60 bizde galiba. Yüzdesini nasıl hesapladın? Haberleri takip ederek Mexes işi bitti hocam büyük ihtimalle, 60'dan daha fazla o oran. zaten iyi oyuncu değildi iyi ki aldınız ha mexesirakiptakımasatıpkıskanma.gif Takas yapsınlar