Şimdi Ara

Roman tavsiye edebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir kitap okumuyorum zaten çok kitap okuyan biri de değilim. En son okuduğum kitaplar Robinson Cruose ve Sefiller'di bunlar gibi eski zamanda geçen ve sürükleyici olan romanlar dikkatimi çekiyor. Bildiğiniz bu tür romanlar varsa belirtin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beheşt -- 7 Aralık 2014; 1:13:51 >

• hocam sade, anlaşılır, sürükleyici bir kitap arıyorsan the hobbit'i önerebilirim. özellikle lotr severseniz bi solukta bitiyor.

ama kitap çok basit olmuş.zaten ilk çocuk romanı olarak yazılmış. alabilirsiniz.

ben de okuyacak kitap arıyordum şu tavsiyeleri aldım:
    ✴cesur yeni dünya (listemde alıcam bunu): karamsar bir uzak geleceği anlatıyormuş sanırım. sürükleyici diye duydum.
    ✴sineklerin tanrısı (şu anda okuduğum): nobel edebiyat ödülü almış. başlagıcında adaya düşen bir grup çocuk hayatta kalmaya çalışıyor. giriş çocuk hikayesi gibi. ama kitap ilerledikçe bazı mesajlar veriyormuş. inşallah ilerisi güzeldir.
    ✴kürk mantolu madonna: herkesin elinde bu var şu sıralar. iyi bi şey heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozkurtların Ölümü - Bozkurtlar Diriliyor kitaplarını şiddetle öneririm. ( Bayağı eskide geçen oldu ama :P )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.