Şimdi Ara

ROMANO YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ustalar , arkadaşlar. Sizlerden bir ricam olacak. Aracımı alalı yaklaşık olarak 10.gün kadar oldu. Aracım ; Seat Leon 1.4 Tsi 125 Hp üzerinde ROMANO marka tsi lpg sistemi mevcut. Antalya'da yaşıyorum. Burada sadece bir yer yapıyor ayarını. Götürdüm fakat eskisinden daha kötü durumda şuanda. Normal araçlarıma lpg sistemi uygulattığım ustam ( Romano kit bağlayıp ayar yapmış eski çalıştıgı yerde ) programı bulabilirsek en iyi şekilde yardımcı olabileceğini söyledi. Sizden gerçekten rica ediyorum çok mağdur durumdayım günlerdir benzinle kullanıyorum aracımı. Biz istedik Antalya daki bayisinden fakat veremiyceğini söyledi. Sizden rica ediyorum bana bu program lazım ne yapmalıyım yardımcı olabilen olursa gerçekten çok sevinirim.

Ustalar bu işten anlayan arkadaşlar bu işin ticaretinde falan değilim mağduriyetim var yardımcı olun lütfen. Forumu inceledim bazı arkadaş bazı markaların programlarını paylaşmışlar. Sanıyorum Romanun da programını paylaşırsınız.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: k.dogan07

Merhaba ustalar , arkadaşlar. Sizlerden bir ricam olacak. Aracımı alalı yaklaşık olarak 10.gün kadar oldu. Aracım ; Seat Leon 1.4 Tsi 125 Hp üzerinde ROMANO marka tsi lpg sistemi mevcut. Antalya'da yaşıyorum. Burada sadece bir yer yapıyor ayarını. Götürdüm fakat eskisinden daha kötü durumda şuanda. Normal araçlarıma lpg sistemi uygulattığım ustam ( Romano kit bağlayıp ayar yapmış eski çalıştıgı yerde ) programı bulabilirsek en iyi şekilde yardımcı olabileceğini söyledi. Sizden gerçekten rica ediyorum çok mağdur durumdayım günlerdir benzinle kullanıyorum aracımı. Biz istedik Antalya daki bayisinden fakat veremiyceğini söyledi. Sizden rica ediyorum bana bu program lazım ne yapmalıyım yardımcı olabilen olursa gerçekten çok sevinirim.

Ustalar bu işten anlayan arkadaşlar bu işin ticaretinde falan değilim mağduriyetim var yardımcı olun lütfen. Forumu inceledim bazı arkadaş bazı markaların programlarını paylaşmışlar. Sanıyorum Romanun da programını paylaşırsınız.

Saygılarımla.

www.akl.com.tr den merkeze ulaşıp maduriyetinizi dile getirin emin olun sizlere yardımcı olacaklardır . ardığınızda murat bey' i isteyip sorunu onunla paylaşın %100 maduriyetinizi giderecektir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sönmez usta-yıldız otogaz -- 10 Aralık 2012; 15:59:53 >

• antalyada montaj yaptıracağım usta tavsiyeniz var mı arkadaşlar..
  • subaru impreza aracıma romano taktırmak istiyorum...antalya civarında usta tavsiyesi olur mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.