Şimdi Ara

Rome'da Lord u kesen ilk TURK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet adam hepinizi kekliyo biraz mantık yürütün bakın chelsea_ fc die bi adam kesmiş buda ben im die geçinio.Yarkandan X dede kestiler bende oradaydım ve 8 tane item düştü 3,4 tane ne demek,sen saymayı bilmiyonmu hem insan düşen itemi sayamazmı, millet bence bu adam bu forumdaki bi herif resmini buluncada aynı isimle üyelik almış baksanıza msj sayısı 5

BEN SENİ DEİL KESEN TÜRKÜ TEBRİK EDİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0aragon0 -- 29 Aralık 2006; 13:27:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 0aragon0

millet adam hepinizi kekliyo biraz mantık yürütün bakın chelsea_ fc die bi adam kesmiş buda ben im die geçinio.Yarkandan X dede kestiler bende oradaydım ve 8 tane item düştü 3,4 tane ne demek,sen saymayı bilmiyonmu hem insan düşen itemi sayamazmı, millet bence bu adam bu forumdaki bi herif resmini buluncada aynı isimle üyelik almış baksanıza msj sayısı 5

kardeş çarın sahibi benim..konuyu da ben açtım.itemlere gelince 7-8 olabilir benim aldığım 3-4 ok.sen neden böle bi şey dedin onu da anlamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: chelsea_fc

quote:

millet adam hepinizi kekliyo biraz mantık yürütün bakın chelsea_ fc die bi adam kesmiş buda ben im die geçinio.Yarkandan X dede kestiler bende oradaydım ve 8 tane item düştü 3,4 tane ne demek,sen saymayı bilmiyonmu hem insan düşen itemi sayamazmı, millet bence bu adam bu forumdaki bi herif resmini buluncada aynı isimle üyelik almış baksanıza msj sayısı 5

kardeş çarın sahibi benim..konuyu da ben açtım.itemlere gelince 7-8 olabilir benim aldığım 3-4 ok.sen neden böle bi şey dedin onu da anlamadım

haklısın abicim

• quote:

Orjinalden alıntı: eufa_2000

Helal kardesim tebrikler orda adam deveye binmiş bişi yapmıyomu oyle

Yatmamk için binmiş deveye neden olcak:)
  • devedeki adamin lvli en fazla 30-40 arasi belli cunku deveye baksana ve helal olsun
  • quote:

Ne fark ederki ben öyle bi yazı göremiyorum "Rome'de Lord u kesen ilk TURK" yazıyo ve o ilk Türk benim yazmıyo problem çıkartmak zorundamısın. Post kasmak istiyosan -helal olsun -güzel falan yaz.

• kuskusuz turklerın gücü yaww

• bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekoceza

bravo

Sabır.
  • tebrikler 70lvl yarkanı kesmek ne güzel bravo
  • son mesajin uzerinden tam 6 ay gecmis ... o vesile ile hortlatmislar galiba :D
  • vay anasını şok oldum o yarkan ordan aşaı nasıl yuvarlanmadı yav
  • 10,000pers=300spartalı=1 türk

helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

10,000pers=300spartalı=1 türk

helal olsun

Bayan bir de o türk. Utanalım kendimizden yahu.
  • Tebrikler devamını bıklerim
  • Tebrikler..!
  • Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dilerim
  • tebrikler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.