Şimdi Ara

Rome II Total War Muhteşem Grafik Ayarları! (Hepsi düşükte almadığınız fpsyi burada alacaksınız!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
11.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • r9 280x var aylar öncesinde iyi sarmıştım bu oyuna. Gölge hariç her şey yüksekte msaa falan açık 60 fps alıyordum 2-3 binlik savaşlarda 55 lere düştüğü oluyordu. Gel gör ki bugün indireyim dedim sıcaklardan mıdır nedir. Yine grafikleri aşırı yapıp gelişmiş ayardan gölgeyi kıstım msaa açtım savaşta 15 fps alıyorum Senin ayarları yapınca düzeldi bir nebze ama ben 2-3 ay öncesine kadar çok daha yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyordum ne oldu sisteme çözemedim. Bu arada diğer oyunlarda sorun yok Rome a bir şey olmuş.
  • Mesajimiz bulunsun helal olsun usta garip bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis oyun 2013 de çıktı yıl oldu 2019 hala oynuyorum fakat.... Senin verdiğin bu grafik ayarlarını hala kullanıyorum allah senden razı olsun sana sırf bunlari yazabilmek için üyelik açtım reis yolun açık olsun....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morkoc75 M kullanıcısına yanıt
    Vay be, bu konunun varlığını bile unutmuşum. Yardımcı olabildiysem bunca sene ne mutlu bana :)
  • valla iyiymiş ben de böyle bir şey arıyordum. pc oyunları bölümünde kıyıda köşede mutlaka yararlı bir şeyler oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.