Şimdi Ara

ROME TOTAL WAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rome total war için bana hile verebilecek misiniz?

• ne hilesi yaa..normal sekılde oynaa...herzaman hıleye karsı bırısıyımdır...haftalarca oynarım..hayatta hıle kullanmam...sanada tavsıye ederım...
    quote:

Orjinalden alıntı: BaRo_94_55

rome total war için bana hile verebilecek misiniz?

• abi hilesiz oyun olurmu ya?????
  • hileleri aklımda değil ama nette ara bulursun. Ayrıca rome total war hileleri diğer oyunlardaki gibi sınırsız kullanılmıyodu. Ztn çok az hilesi var. ata bulursun (tavsiyem hilesiz oyna daha zevkli oluoyr)
  • C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\Data\world\maps\campaign\imperial_campaign gir bu isimdeki dosyayı bul ( descr_strat.txt ) yedeini almayı unutma.Bundan sonra dosyayı aç içinde hangi ülkeiy seçeceksen ülke ismi altındaki parayı 99999999 yap fazla yaparsan eksi çeker.Ben hile taraftarı değilim ama bazen zevkli oluyor
  • Bazı oyunların bazı yerleri çok saçma olduğundan hile yapmak gerekebiliyor. Mesela pacific assault gibi saçmasapan oyunlarda..
  • Haklısın öyle saçma şeyler oluyorki savaşın en önünde koşturduğum komutanım seviye atlıyamıyor yada başka bir sorun olan ticaret ,bazende çok iyi gidiyor herşey şifreye gerek kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halife -- 18 Haziran 2006; 22:53:53 >
  • sağol halife++++11111
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.