Şimdi Ara

Romoss Sailing 6 Taşınabilir Batarya İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
5.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu cihazlar usb vantilatörleri çalıştırabilirmi.
  • Orjinalmi acaba?

Romoss Sailing 6 Taşınabilir Batarya İncelemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu ürünün sahibiyim fiyat performans açısından bence on bumara askerde olduğumdan dolayı telefon şarjı sıkıntıydı bu ürünle olayı çözdüm iphone 4 8-9 defa tam şarj yapabiliyor
    Ürünle ilgili tek olumsuz düşüncem uzun şarj süresi

• Orijinalden alıntı: w4rsoul

Orjinalmi acaba?

Merhaba,

Sense 4 modeli ürünler orjinal değildir. Türkiye distribütörü olarak bu ürüne garanti vermiyoruz. Sense 4 modeli ürünler Romoss markasının prestijine zarar verdiği için satışını yapan firmalar hakkında hukuki işlemler başlatıyoruz. Sense 4 modelinin orjinal olmadığını gösteren ürünleri aşağıda görebilirsiniz.

Romoss Sailing 6 Taşınabilir Batarya İncelemesi Romoss Sailing 6 Taşınabilir Batarya İncelemesi Romoss Sailing 6 Taşınabilir Batarya İncelemesi Romoss Sailing 6 Taşınabilir Batarya İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tochi -- 12 Şubat 2015; 17:36:58 >

• cihazı ne kadar sürede şarj edıyor peki ?
  • Normal surede sarj ediyor ve fotograflarda goruldugu gibi isik sacmiyor iphone 5s 3defa sarj ettim 4 disten2 dise dustu bir 3defa daha sarj edecek gibi

• Herkese iyi haftalar… Sevgili ROMOSS kullanıcılarına ufak bir sürprizimiz var. Eğer siz de ROMOSS kullanıyorsanız, Facebook sayfamızı beğenip ROMOSS’u neden sevdiğinizi ve tavsiyelerinizi Facebook sayfamızda paylaşın, çekilişsiz kurasız özel ROMOSS kesesini kazanın.

http://goo.gl/fYMIi0

• Merhabalar

Sailing6 yı aldığım beri sıkıntı oldu bana. Aynı durumda olan varsa yardım edebilir mi.

Batarya tam şarj olduğunda iphone 5s i 5-6 kez şarj ediyor. İlk başta orjinal iphone kablosu kullanmadığımdandır dedim. Ama orjinal kabloyla da fark etmedi. Garantiye gönderdim. Fakat herhangi bir problem yok cihazınızda dedi. Geri gönderdiler. Hala da aynı sıkıntı devam ediyor. Aynı durumla karşılaşan var mı veya çözüm üretebilecek??

• https://www.youtube.com/watch?v=qeFB_8orQfA Şunlara bakın !!!11!!!1 (gaming pc)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.