Adamı tanımam etmem niye söyliyim ki kaça aldığımı :) Sana söylerm muhabbetimiz var ama o adamla konuşmuşluğum yok.Konularıma gelip çamur atan adam bu.
Yakında FT-CSW-SAVAŞ ssleri gelecektir..
Güzel çarın var ama iron set lazım dememe gerek yok heralde Bide human hali çok daha iyi (görsellik olarak) bunuda söylemeden edemicem
quote:
Orijinalden alıntı: Cgynux
Güzel çarın var ama iron set lazım dememe gerek yok heralde Bide human hali çok daha iyi (görsellik olarak) bunuda söylemeden edemicem
Biliyorum :) Teşekkürler ama ben bunu tercih ettim :)
Ronark mage iş yapıyor bunu anladım artık :) Birde eğer nasihat değerinde olacaksa ronark geçmeyi düşünenler karus olsunlar :) humanlarda pek birşey yok:)
quote:
Orijinalden alıntı: Koman21
Ronark mage iş yapıyor bunu anladım artık :) Birde eğer nasihat değerinde olacaksa ronark geçmeyi düşünenler karus olsunlar :) humanlarda pek birşey yok:)
mageler iş yapıyor zaten ronarkta hatta cok saglam mageler var basede ve czde gökhan
gökhan birde konunun ilgi çekmesini istiyorsan iron set alıp pk cıkman lazım ve sık sık güncel ssler koyman lazım günde 3-4 tane koysan ilgi görür bazende ws videosu geçersen süper olur
quote:
Umarım bu sadece CZ için geçerlidir?
quote:
Orijinalden alıntı: ibo41
quote:
mageler iş yapıyor zaten ronarkta hatta cok saglam mageler var basede ve czde gökhan
gökhan birde konunun ilgi çekmesini istiyorsan iron set alıp pk cıkman lazım ve sık sık güncel ssler koyman lazım günde 3-4 tane koysan ilgi görür bazende ws videosu geçersen süper olur
Biliyorum kardeşim:) şu anda ewimde bilgisayar yok bazı durumlar war ewe gelsinde bilgisayar.Clan zaten hergün bi aktiwite yapıyor. Hepsinden ssler-wideolar koycam :)
Czde sağlam mageler dediğin IIMUCİZEII-cCeB0-Apocalypse036 gibi charlar war:) Coğusuda bizim clan Suddenlyde :) bayramda full pkda olcak char. O zaman 9-10günde bi 200k np kasma planımız war.Tüm sawaşlar-cswler herşeye girerek tabi ki :) Mage partilere girebilsem zaten konu uçar wideolarla:D günde 10kere nt giriyolar hergün 20k kasıyorlar:D
Güzel char :)
Teşekkürler
Arkadaşlar kusura bakmayın bilgisayar yok ewimde şu anda o yüzden güncel ss-wideo koyamıyorum :)
Arkadaşlar ss koyacağım ama şunu diyor..Bu özellik ya kapalı ya da erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.Üye olmak için tıklayınız