Şimdi Ara

Romst3r Karakter Tanıtımı(Ronark)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 senedir falan oyalandğım karakterim aşağı yukarı istedigim seviyeye geldi

Romst3r Karakter Tanıtımı(Ronark)

İtemler
    +7 krowaz set
    +7 raum-+4 reb fs
    +2&+1 lego band
    +2 dual hr
    iron set
    +7 anti def set

Undy li hp 9700,dex ve agaç sc li ap ise 2516 oluyor.Sıradaki hedefim ise lego +1 i +2 yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 10 Ağustos 2010; 16:55:27 >

• Güzel Char Güle Güle Kullan
  • Dostum süper karakter. İnş. daha çok geliştirirsin. Gerçi pk da zevk için şimdiki hali yeter de artar.
  • Gerçekten verdiğin emeğe değecek ve pk dan zevk almana yetecek bi karakter... Daha iyi yerlere getirebilmen dileğiyle.
  • Sanki ben orc diye hatırlıyordum ama bayağıdır girmiyorum gerçi güzel karakter
  • +4 reb fs mi daha iyi +5 reb dark vane mi?

Güzel char bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 10 Ağustos 2010; 18:07:05 >
  • Char güzel.İyi oyunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

+4 reb fs mi daha iyi +5 reb dark vane mi?

Güzel char bu arada

Sanırım Fs diyebilirim... Çok yönlü bi dagger Fs... Ap farkı dw ye göre belki az olabilir fazla da olabilir tam bilmiyorum fakat ben Fs tercih ederdim...
  • Aylık dragonu da almışsın. Bizi np den mahrum bırakma sil orayıda görelim
  • SevgiLi Cem Çok GüzeL Charın Varmıs GüLe Güle Kullan
    Atak'ta Güzel
  • Güle güle kullan
  • kötü ben beğenmedim
  • Güzel char . +4 reb fs varken +8 dw nin bir anlamı yok bencede. +8dw yi satıp onun parasını başka yönlerde harcamak daha mantıklı.
  • Güzel karakter.Sol eldeki +5 reb olmak istiyor
  • np yi göremedim
  • Efeyle aynı serverda olsanız senin charla Efe'nin charı dövüştürürdük Çok güzel karakter Cem,iyi zaman geçirmen temennisiyle.
  • Güzel char.Ronark a ideal.İlk defa bu ay fark ettim.Hos pek girmesemde ilk 50e girecek charları bilirm yani.
    Bu arada +8 dv yerine +7 fs takarım :)
  • Çok iyi char eminim zevk alıyosundur
  • süper bir char. keşke valkrieleri çıkarıp poz verseydin, daha karizma dururdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

süper bir char. keşke valkrieleri çıkarıp poz verseydin, daha karizma dururdu

Yok be walkry ayrı bi karizma katmış bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.