Şimdi Ara

Ronaldinho Beşiktaş'ta! (Ana Konu) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
7
Favori
17.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ronaldinho'nun şartları şu şekilde sıralandı:
    Sezon başına 6 milyon avro maaş, ödemelerde 2 aydan fazla gecikme olması halinde yüzde 8'lik ceza ödenmesi, 1 yıldan sonra başka kulübe transfer hakkı, kişisel sponsor hakkı, kazanılacak kupalar için prim, forma satışlarından yüzde, kulüp tarafından ödenecek ve kendisine tahsis edilecek bir sabit, bir cep telefonu, özel işlerini yürüten kişinin masraflarının Beşiktaş kulübü tarafından karşılanması, Beşiktaş kulübü tarafından benzin dahil tüm masrafları karşılanan arabalı bir şoför, ailesi ile Brezilya'ya gidebilmesi için yılda 7 uçak bileti.

eğer böyle bir kontrat imzalanırsa çok büyük kin ve nefret beslerim.
  • aböRjin kullanıcısına yanıt
    Bunun yalan olduğu günler önce söylendi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAP'a düşmeden sevinmeye başladık gelmezse fena timsah .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Bunun yalan olduğu günler önce söylendi

radikal'in sitesinde 2 saat önce yayınlanan bir haberden kopyaladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

bitmiş

oktay dereliğoğlu bitmiş demeden bitmez
  • Bunun böyle olacağı belliydi, Asis sırf fiyat yükseltmek için Brezilyadaki teflikleri öne sürdü, Ronaldinho yu bizim kadar isteyen yok, tabiki bile bile lades olduk, sonuçta gelecek adam Ronaldinho olunca herşeye eyvallah demek geliyor içimizden ama nereye kadar , herşeyin de bir sınırı var, sanki Ronaldinho Beşiktaşı alıyor havası var etrafta. Kulubün kapısına kilit vuralım anahtarı da ronaldinhoya verelim
  • Ronaldinhoooooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geldimi acaba?
  •  Ronaldinho Beşiktaş'ta! (Ana Konu)
  • Gs'yim ama gelse müthiş olur. Gelmiş geçmiş en büyük transfer de olur.
  • Arkadaşlar gelirse güzel olur hatta orda oynadığı gibi oynarsa harika olur ama gelmessede pek üzülmeye gerek yok b. dortmount modeline devam ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

2 yıl 15 m€ nedir ya. Akıllanmıyor mu bu adamlar. Sponsor o adamın 10 milyonunu vermez ise şayet, rezillikten öte olmaz bu transfer

ulan devlet iğneden ipliğe zam yapar herşeye vergi koyar sesiniz çıkmaz, gelmişiniz burda bu para nedir diyonuz sanki siz veriyosunuz paraları! kimler kimler yedi Beşiktaşın parasını yatarak ronaldinho yesin çok mu ronaldinho bu
  • Sabahtan beri Ronaldinho nun videolarını izliyorum anasını satayım. Hadi lannnn

• Gelirse hayırlı olsun Beşiktaş'a

not:Galatasaraylıyım
  • Sonuc
    Robinho transferini benzemez inşallah

• robinho, r10 un yanında dentinho gibi kalır.
  • Robinho iyi diye demedim
    Geldi dedik de patladik ya
    Onu diyorum

• gelsin lan
  • Ayhan Yeşilbaş çok olumlu konuştu kendide söyledi çok olumlu gidiyor transfer Ronaldinho da abiside çok sıcak bakıyor Beşiktaş'a dedi

• Ronaldinha gelirse bana sağlam bi iptv lazım. kullanan sağlam bi yer bilen varsa pm bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.