Şimdi Ara

ronaldinho insanmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Artık Fener istemez onu

• tuh bak gordun mu.ronaldinho bu dunya kupasında ii oynasaymıs fb alıcakmıs.ama kotu oynayınca almaktan vazgeçmişler
  • Ronaldinho iyi ama herzaman iyi diil..gördünüz işte.. Ama Zidane HER ZAMAN İYİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ice cube

Ronaldinho iyi ama herzaman iyi diil..gördünüz işte.. Ama Zidane HER ZAMAN İYİ

2002 de o yoktu piyasada!

Arkadaşlar 2 hafta kadar kısa bir süreye bakıp biri her zmn iyi biri her zmn kötü demek yanlış.

Madem zidane çok iyiydi 2002 de nerdeydi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ice cube

Ronaldinho iyi ama herzaman iyi diil..gördünüz işte.. Ama Zidane HER ZAMAN İYİ

bu kadar saçma birşey duymadım.diyelim ki zidane final maçında hastalandı ozaman ne diyeceksin? kaldıki bazı büyük futbolcuların başına kötü şeyler gelebiliyor van basten,overmars,ronaldo gibi. bu açıdan degerlendirmek yanlış olur. evet zidane da 2002 de yoktu ve fransa kötüydü ozamanda.şimdi aynı şey brazilya için geçerli olamaz mı? haksızlık ediyorsunuz..
  • iyide ronaldinho hastalandımı dostum? zidane hastalandığında elbette zidane hastalandı diyeceğiz.asıl senin tesbitin çok saçma..kaldıki katılırsın katılmazsın, benim görüşümü niye aşağılıyosun sen ben onu anlamadım???? senin ronaldinho yu sevdiğin ve savunduğun ne kadar doğalsa benimde zidane ı sevmem ve savunmam doğaldır.. işe bak yaw ..kimi beğeniceğimide söyleseydinde bari okadar akıllı tesbitler yapıyosun ya sen ... siz öyle düşümüyorsunuz bende böyle düşünüyorum yahu

• kaldıki konu brezilyanın başarısızlığı diil ronaldinho nun başarısızlığı ..yanlışmıyım? hadi 2002 de yoktu diosunuz zizou için ya ronaldinho ne zaman vardı kupalarda? ben seaman a attığı golden başka bi güzelliğini göremedim ronaldinho nun kupalarda ayrıca ..zidane 98 de fransanın kupayı almasının en büyük pay sahibi ve şimdi 35 inde brezilyayı dize getirip takımını yarı finale taşımasındada en büyük paya sahip.. ronaldinho yu burada kötülemiyorum bne sadece zidane ın kendi fikrimce ronaldinho dan ii olduğunu söylüyorum.. sizin gibi kimseyi birini daha iyi gördüğü için ayıplamıyorum
  • düşün kardeş sana karışan kim ama her zaman iyi degildi zidane onu demek istedim.ben hasatalandı demedim ihtimali vardır dedim.her zaman olabilir böle şeyler bir turnuva geçince gördünüz işte denilmemeli.haksızlık oluyor onu söyledim!ayrıca zidane ı ben cok severim ama bir maçta zaten büyük olan zidane ı daha da göklere cıkarıyoruz.yine 3-4 maçta ronaldinho yu ağır eleştiriyoruz.ronaldinho ile zidane arasında 8 yaş var ayrıca ronaldinhonun futbola katması gereken cok şey var.zidane ise futbolu bırakıyor.yani bu 2 kişi denk degil ki zaten henüz.teki iş hayatına atılıyor digeri emekli ayrılıyor bu kadar yeter diyor.onu demek istedim
  • zidane hastalanırsa bu zidane ın suçumu olur bne onu anlamadım? kaldıki bende ronaldinho yu en az zizou kadar severim .ronaldinho ya bir an kötü futbolcu muamelesi yapar konuma düşmeyeyim şimdi burda.onuda söyliymde ama zidane ıda emekliye ayrılıyo diyede unutucak diiliz heralde dime
  • ben ortada ronaldino göremedim nedense görenler varsa bana söylesinn sadece zidane mükemmel futbolunu gördümm işte futbol bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrGokhan

ben ortada ronaldino göremedim nedense görenler varsa bana söylesinn sadece zidane mükemmel futbolunu gördümm işte futbol bu

• bence ronaldinho kanlı canlı bir insan
  • evet buna katılmamak elde degil. spiker bir ara söylemişti maçta.. istersen dünya karması ol, rakipten daha cok kosmassan daha cok istemessen yenilmeye mahkumsun..
    quote:

Orjinalden alıntı: chiller

Dünya kupasına Riberiy, Ronaldinho dan çok daha zevk verdi bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 4 Temmuz 2006; 9:49:33 >
  • Brezilya orta sahası adam gibi koşsaydı Ronaldinho da oynayacak alan bulurdu ve kendini gösterirdi.
    adamlar nasılsa şampiyon olcaz niye koşalım dediler sonra gördüler ebe...
    neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

Orjinalden alıntı: utku84

tüm coğrafyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusuydu bkz: star tv spikeri

7 kıtanın prensi

adam ronaldinho'yu peygamber ilan etmediği kaldı bitek.

Hz. Ronaldinho
    Etosuz Ronaldinho Ronaldinho değildir benim görüşüm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.