kartalhaber 25 temmuzda roni Beşiktaşta diyor. Adamlar kırkbin mesaj atıp drogba getirdiler, bizde tek sayfada roni getirirsek iyi olur.
Baba bakmayın o siteye girmeyin hatta orada sadece 1 gün 1 haber için umutlandım sebebi de sadece haberin doğru olmasını arzuladığım için onda da cezanın ertelendiğini yazmışlardı onda da yanıldılar.. Tamamen umut tacirliği..
quote:
Orijinalden alıntı: Fernando!
quote:
Orijinalden alıntı: Manero
kartalhaber 25 temmuzda roni Beşiktaşta diyor. Adamlar kırkbin mesaj atıp drogba getirdiler, bizde tek sayfada roni getirirsek iyi olur.
Baba bakmayın o siteye girmeyin hatta orada sadece 1 gün 1 haber için umutlandım sebebi de sadece haberin doğru olmasını arzuladığım için onda da cezanın ertelendiğini yazmışlardı onda da yanıldılar.. Tamamen umut tacirliği..
biliyorum gece gece haberi görünce gururum okşandı birden umut fakirin ekmeği hesabı..
Gelsin çok büyük zevk olur izlemesi
Şuan oynanan Libertadores final maçının linki ; tıklayınız
Ronaldinho oynuyor
quote:
Orijinalden alıntı: ikincielucak
Şuan oynanan Libertadores final maçının linki ; tıklayınız
Ronaldinho oynuyor
+ Sop var maç süper
3 farklı galibiyet lazım R10'a. Kupayı alsın da gelsin garibim
Fiziki olarak iyi gibi hala paslanma vs. yok
Nasıl paslar atıyor adam arkadaş.
Feci kaçırdı rakip
Bu toteme destek verilir abi
"Normal bi insan bu kadar çabuk düşünüp uygulayamaz. Bu adamın beyni ayaklarında," diyolardı bi ara.
Gel de iki çalım at hele
quote:
Orijinalden alıntı: Zaszczyt
Nasıl paslar atıyor adam arkadaş.
Şu oynayan adama ölü artık diyorlar ya ne diyim :)
Hiç takip etmedim doğrudur. Nereye gidiyorsa gitsin, Ronnie bize gelsin de.
Forvette Jo var sanırım koşamıyor topa daha çabuk biri olsa 1-0 dı maç
ARKADAŞLAR BAŞKA BÖLÜMDE OLMUYOR ANLAYIN ARTIK
Çok kötü maç oluyor. İki takım da bariz kötü.
Sahada 22 tane adam var, sadece 2 tane futbolcu var gibi bir görüntü var. Çıkar Bernard'la Ronaldinho'yu, at çöpe.
Yalnız R10 çok kopuk oynuyor, maçın içinde değil. Top ayağına geldiğinde de hep fantastik işler, paslar deniyor. Keşke biraz daha basit oynasa... Hani olur da bize gelirse, yerden yere vururlar bu yüzden, Guti'ye yaptıkları gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaszczyt
Çok kötü maç oluyor. İki takım da bariz kötü.
Sahada 22 tane adam var, sadece 2 tane futbolcu var gibi bir görüntü var. Çıkar Bernard'la Ronaldinho'yu, at çöpe.
Yalnız R10 çok kopuk oynuyor, maçın içinde değil. Top ayağına geldiğinde de hep fantastik işler, paslar deniyor. Keşke biraz daha basit oynasa... Hani olur da bize gelirse, yerden yere vururlar bu yüzden, Guti'ye yaptıkları gibi.
Olimpia 6-2-2 oynuyor sanırım top aldırmıyorlar alınacada hemen geliyor 2-3 kişi birden.