Şimdi Ara

ronaldinho videosu ilk defa gordum ve cektim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah izlerken kayitliyim dedim . simdide sizlerle paylasiyorum . Umarim pes6 yada bu haraketleri dahil ederler . Bu adam futbola yeni bir anllayis getirdi , akrobatizim . Adaminc yaptiklarina bakin . Daha cocuklugundan belliymis .

simdi biri atlar " elimde buyudu " der

http://rapid-share.de/files/16312695/rinaldi.rar.html '-' isaretini kaldirin. tekrar deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_ebac -- 24 Mart 2006; 18:32:39 >

• ya benim merak ettimde rapid ile share yi neden birleştirip yazmak yerine aralara zorluklar koyuluyor. son günlere çıkttı bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

ya benim merak ettimde rapid ile share yi neden birleştirip yazmak yerine aralara zorluklar koyuluyor. son günlere çıkttı bu?

sen yaz bakalim goruceksin ne olucak
  • quote:

ya benim merak ettimde rapid ile share yi neden birleştirip yazmak yerine aralara zorluklar koyuluyor. son günlere çıkttı bu?

Bide tegmen olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: dh_ebac

quote:

sen yaz bakalim goruceksin ne olucak

demek istediği o değildi sanırım
  • somurmek kolay tabi , bir tesekur kelimesini yazmak bu kadarmi zor. fisher bende binbasiydim . accountum silindi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_ebac -- 24 Mart 2006; 18:49:12 >
  • insan degil bu ... nasıl bi bilektir o oyle
  • deme
    quote:

Orjinalden alıntı: dh_ebac

somurmek kolay tabi , bir tesekur kelimesini yazmak bu kadarmi zor. fisher bende binbasiydim . accountum silindi .

demek istediğinden bişe anlamadım ama neyse
    ben izlemek isterdim ama download yapacak kredim kalmadı kotayı aşmak üzereyim indiremedim onun için izlemediğim bir şey için niye teş. edim ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehckelem

insan degil bu ... nasıl bi bilektir o oyle

gorunen koy klavuz istemez icabi , adamin kucuklugu neymis oyle yaw . o haliyele bile yildiz olucagi belliymis
  • adam felaket yaw fgeçen gün bişey izledim onda da 3 defa direreğe bilerek atmıştı uzak bi mesafeden
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_asar

adam felaket yaw fgeçen gün bişey izledim onda da 3 defa direreğe bilerek atmıştı uzak bi mesafeden

O video gerçek değil. Labron James'in reklamı gibi fake var. Dikkat ederseniz top direğe değdikten sonra filelerde en ufak bi kıpırdama yok. Normalde direklere değdikten sonra sallanması gerekir.

Neyse bi adres de ben verim. Burda bi çok ronaldinho videosu bulabilirsiniz.
    http://www.soccers.fr/index.php?showtopic=6239

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.