Şimdi Ara

RONALDO JUVENTUSTA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

verilen para normal. dun new york times'ta uzun bir analiz yazisi cikmis bu transferle ilgili. cin'de yapilan ankette insanlarin %70'i avrupada takimlardan cok futbolculari tutuyormus. gazete ronaldo en iyi futbolcu mu bu kisiden kisiye degisir ama en pazarlanabilir futbolcu bu tartismaya kapali yazmis.

ismi gectiginde dahi juventus hisseleri 700 milyonlardan 900 milyonlara cikti. italyan borsasi aciklama yaptirdi eger ilgilenmiyorsaniz manipulasyon yapmayin manasinda. dunyanin en cok takip edilen sporcusu durumunda ronaldo. juventusun turneleri vs. cok daha fazla para getirecek artik. ustune cl aldirabilecek birisi. italya ligi zaten rakipsiz, ilk devre yatar 2. devre cl kasar cl kazandirir
    Kralın İtalya'ya gitmesi kötü oldu. RM ve FB dışında futbol izlemeyi bırakmıştım. Sırf Ronaldo için de Juve izlenmez şimdi. Keşke DK'da final yapsaydı da doya doya izleseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 14 Temmuz 2018; 18:23:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Kralın İtalya'ya gitmesi kötü oldu. RM ve FB dışında futbol izlemeyi bırakmıştım. Sırf Ronaldo için de Juve izlenmez şimdi. Keşke DK'da final yapsaydı da doya doya izleseydim.

Alıntıları Göster
    Sadece 5 dklık özetleri mi izliyordun. Realin leş oyununa futbol diyorsan (fenerin oyununa bile dediğine göre yagırgamadım aslında) juvenin sadece real elemesindeki oynadığı oyunu aç izle. Sanırım o maçın özetini bile izlemedin ya da realin maçlarında top diğer takıma geçince gözlerini kapatıyorsun, başka mantıklı bir açıklaması olamaz yorumunun.

• Psychedelic Reflection kullanıcısına yanıt
    Real'in futbolun beğenip Juve'nin futboluna leş diyen bir insan "olmamıştır" kardeşim .

Cr7'nin rövaşata golüne bakıp çıkmış bu belli

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic Reflection

Sadece 5 dklık özetleri mi izliyordun. Realin leş oyununa futbol diyorsan (fenerin oyununa bile dediğine göre yagırgamadım aslında) juvenin sadece real elemesindeki oynadığı oyunu aç izle. Sanırım o maçın özetini bile izlemedin ya da realin maçlarında top diğer takıma geçince gözlerini kapatıyorsun, başka mantıklı bir açıklaması olamaz yorumunun.

Alıntıları Göster
    Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir. Bir maçta çok iyi oynadılar diye neden yorumumu değiştireyim? Kendi evinde hiçbir şey yapamadılar ona bakarsan. Ben son izlediğimde leş gibi oynuyorlardı.(2015-2017 CL finali, Geçen sezon ilk Rm maçı.)
    -FB ve RM'nin leş gibi oynadığını kabul ediyorum. Zevk aldığım için değil sevdiğim için izliyorum 2 takımı da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 14 Temmuz 2018; 18:21:43 >

• quote:

Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir. Bir maçta çok iyi oynadılar diye neden yorumumu değiştireyim? Kendi evinde hiçbir şey yapamadılar ona bakarsan. Ben son izlediğimde leş gibi oynuyorlardı.(2015-2017 CL finali, Geçen sezon ilk Rm maçı.)
    -FB ve RM'nin leş gibi oynadığını kabul ediyorum. Zevk aldığım için değil sevdiğim için izliyorum 2 takımı da.

Alıntıları Göster
    İtalya ligi zevkli yalnız çok kötü değil. Takımlar daha da güçleniyor hatta bu sene. Kötü bir lig değil, eskisi gibi olmasa da toparlaniyor.

Neyse Roma/Inter/Milan/Napoli-Juve maçlarını izlemeyi denerim. 3 senede 5 maçını izlediğim takıma da leş demem çok doğru olmamış. Editliyorum.

• James çıkıp atardı klas goller, bu sene ronaldo bale çıkıp attilar anornal rövaşata , real fanları teselli oluyordur lakin cidden realin taktiği yok gibiydi en azından sl de. Bir şey oynamadan yenip duruyorlardı, garip.

• quote:

Neyse Roma/Inter/Milan/Napoli-Juve maçlarını izlemeyi denerim. 3 senede 5 maçını izlediğim takıma da leş demem çok doğru olmamış. Editliyorum.
    https://youtu.be/OqkYeQhDkpw

• Ronaldonun forması ilk 24 saatte 520bin satmış ve 54milyon euro kazandırmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

Ronaldonun forması ilk 24 saatte 520bin satmış ve 54milyon euro kazandırmış.
    kaynak?

Takım da cidden şans faktörü var . Winner winner diyorlar da bu winner gayret çaba winnerlığı değil direk şans winnerlığı ..

• Habertürk'ün dötü .

https://www.haberturk.com/tv/spor/haber/2058418-juventus-ta-ronaldo-etkisi-formalar-24-saatte-tukendi

• Corriere fotto sport

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

Corriere fotto sport
    onlarin hayati yalan.bugune kadar dogru cikan haberlerini gormedim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv.de alt yazıdan geçiyordu arkadaşlara söylerkende netten açtım okudum tam doğru rakamları.
    http://www.ntvspor.net/amp/futbol/24-saatte-54-milyon-euro-5b48b2b752541417bcd73013

• Tamam kardeşim cr7 en büyük futbolcu anladık . Forma satışları efsane .

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

Tv.de alt yazıdan geçiyordu arkadaşlara söylerkende netten açtım okudum tam doğru rakamları.
    http://www.ntvspor.net/amp/futbol/24-saatte-54-milyon-euro-5b48b2b752541417bcd73013
    onlarda kaynak belirtmiyor.

• Büyük küçük tartışması mı açtık. Niye alınıyorsun sadece haberi söyledim. Benden önce yazan olsa yazmaz idim. Günlük haber işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

nasil gazetelerse artik.bir gazete hep mi yalan haber yapar abi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.