Şimdi Ara

Ronaldo Telekom Reklamı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu uğraşmışlar mı acaba böyle bir senaryo yazmak için?
  • Ben olaya farklı bir pencereden bakıyorum.

Elbet de Türk Telekom Türkiye'deki konumunu diğer operatörlerin de içinde bulunduğu durumu ve her şeyin farkında olduklarını biliyor. Burda amaç kitleyi Ronaldo'yla kandırmak değil tam aksine söylediğimiz şikayet ettiğimiz her bir şeyi en az bizler kadar biliyorlar. Burda amaç diğer rakiplerine göz dağı vermek olarak bakıyorum çünkü Türk Telekom hiç beklenmeyecek bir hamle ile herkesi şaşırttı ve herkes merakla Vodafone-Turkcell'in yapacağı hamleyi bekliyor. Maalesef reklamcılık olayı artık halka hitap eden değil büyük başların birbirine sidik yarıştırmasıyla birbirlerini çekiştirmesiyle oynanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü kurgulanmış dandik bi Türk sineması izler gibi izledim.
  • Esra Erol Oba makarna reklamı için 3 m TL almıştı diye hatırlıyorum. O zaman Ronaldo en az 3-4 m € almıştır.

• Arkadaş herkes senarist olmuş herkes çamur atmış.
    Ek olarak turkcellin tüketicinin aklı ile dalga geçtiği reklamların yanında Ronaldolu türktelekom reklamı süperden daha öte olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 31 Mart 2016; 16:00:59 >
  • Aptalca bir reklam.
  • ardanın opet reklamından daha iyi en azından. dünyanın en itici sesi ardanın sesi o reklam çıkınca hemen kanalı değiştiriyorum. bence ronaldonun reklamı güzel
  • ronoldo ne güzel türkçe konusuyor la :D
    önce fiyatları düzeltsinler hız mız diyeceklerine akk kaldırsınlar adam gibi özgür oldugumzu bilelim.
    bence adanalı ronoldoyu koysalar herkes gerçek ronoldo sanardı zaten hem daha az para verirlerdi ahaha
  • Ronaldo'ya verecekleri parayı altyapıya harcasalar AKK kalkmıştı şimdiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Ronaldo'ya verecekleri parayı altyapıya harcasalar AKK kalkmıştı şimdiye.

kalktı

• Allah Allah bizim niye haberimiz yok?
  • Ronaldo gibi adamı yalan işlerinize alet etmeseydiniz keşke.

• Ronaldoya para vereceğinize alt yapınızı geliştirin.
    Reklamda en iyi 4,5G den 2-3 hızlı diyor.Ama gerçekler hiç öyle demiyor.Gerçekler 4,5 G çekmiyor diyor TT

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız hız hız diye reklam yapıyorlar, sonra 4.5g teknolojisiyle 2 gb kotalı paket satıyorlar millete.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.