Şimdi Ara

Ronaldo YouTube kanalı rekor üstüne rekor kırıyor, ilk gün altın plaketi aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: HknRmzi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ronaldo YouTube kanalı rekor üstüne rekor kırıyor, ilk gün altın plaketi aldı
    YouTube üzerinde uzun süredir devam eden MrBeast hakimiyeti sona erecek gibi görünüyor. Daha dün YouTube platformuna adım attığını duyuran ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo platforma büyük bir hareketlilik getirdi.

Ronaldo YouTube kanalı uçuşta

Henüz ilk saatinde 624 bin aboneye ulaşan kanal 90 dakika içerisinde ise 1 milyonu geçti. En hızlı 1 milyon takipçiye ulaşan kanal unvanını eline geçiren Ronaldo 4 saat içerisinde de 4 milyon takipçiye ulaştı.

Ayrıca Bkz.YouTube kanalı açan Cristiano Ronaldo yeni rekorlar kırıyor

Instagram’da en çok takipçiye sahip hesap olmasının etkisini iyi kullanan Ronaldo bir gün içerisinde 25 milyon takipçiye ulaşmayı başardı. Kanala yüklenen videolar da hızlı bir şekilde trafik almaya başladı. Ronaldo’nun MrBeast kanalını en azından trafik olarak geçmesi bekleniyor zira MrBeast günlük 65-70 milyon ortalama izlenmeye sahip. Ronaldo ise ilk gün 90 milyon izlenmeyi geçti.

• Futboldan sonra , İnternette de coşuyor Kral : )

• Şaşırmıyorum ki adam zaten her yerde yüksek takipçili hesaplara sahip hangi yere gitse bu durumun etkisini kullanacaktı.

• Onu insanlığından, örnek davranışlarından dolayı seviyorum, futbol umurumda değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi de bizene.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cr7 gerçekten büyük bir marka.
    sahada messi'nin gölgesinde kalsa da güzel pr çalışmalarıyla sosyal medyada 1 numara

• Henüz adamın toplam takipçi sayısının %10’u bile gelmemiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırmasa idi zaten hayal kırıklığı olurdu. Adam Instagram'da 636 milyon takipçi ile en çok takip edilen futbolcu.

Bir zahmet artık

• Taylor Swift’in YouTube kanalı açtığını düşünün. Bu da aynı hesap işte. Şaşıracak durum yok.

• Futbol izlemediğim için hiçbir zaman anlayamayacağım

• yakisikli, kariyer isim yapmis adam normal. iyi icerikde uretirse
    cok ekmek yer.

• 30 milyon aboneyi geçti, her saat 1 milyondan fazla abone

• zenginlik hep daha fazlasını istemek demektir. youtube geliride olsun artık demi :)

• Dünyadaki insanların ne kadar boş işlerle uğraştığının resmi göstergesi. Bilimsel veya herkesi ilgilendiren bir kanal açılsa bunun 3 te 1'i kadar takip edilmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 25 Ağustos 2024; 19:49:27 >
  • 2023 = Ronaldo vs Messi

2024 = Ronaldo vs Mrbeast

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotbol ile alakam yık ama onu yardım sever bir kişiliği olduğu için seviyorum. Hakkına dua ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.