Şimdi Ara

Ronark ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu Ronark diye yeni bi server açılacakmış ya.Bu server in tarihi bellimi ?? Bilen varmı ?? Ona göre bu hafta pathosda char kascam yada beklicem Ronarkı.

• off allah rızası ıcın artık sormayın...nerden bılelım bız muneccıme mı benzıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

off allah rızası ıcın artık sormayın...nerden bılelım bız muneccıme mı benzıyoruz?

Biliorum yada bilmiorum yeterli bir cvp olur
  • Belli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGiCxX

quote:

off allah rızası ıcın artık sormayın...nerden bılelım bız muneccıme mı benzıyoruz?

Biliorum yada bilmiorum yeterli bir cvp olur

ben bılmıyorum o bılmıyor sen bılmıyorsun onlar bılmıyor bız bılmıyoruz sız bılmıyorsunuz.......yeterlı bı cwp sanırım..
  • bndende sana bi soru su yukardaki "arama" butonu ne ise yarıo
  • ben şuan öle bi boşluktayımki sıkıntıdan ölcem

logosdaki itemlerimi yaktım ronark açılıyo diye çok sevdiğim bp min itemlerini
    daha doğrusu basmaya kıyamadığım iron impactımı ronark açılıyo diye bas gitsin ya +4 e yanmaz dedim önden bişeler yakmama rağmen yandı snra tota club +6 ımı yaktım yeşil kutu aldım kırdım baş,ib +7 denedim olmadı,deep scar +7 denedim olmadı

ve charı 0 ladım artık oyuna girmenin manası yok hadi gel artık ronark
    keşke yakmsaydım itemlerimi ya 50 lvl 1.3k atackım vardı apos ks den ktu bile alıodm

ANVİL .... YOU

• quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

ben şuan öle bi boşluktayımki sıkıntıdan ölcem

daha doğrusu basmaya kıyamadığım iron impactımı ronark açılıyo diye bas gitsin ya +4 e yanmaz dedim önden bişeler yakmama rağmen yandı snra tota club +6 ımı yaktım yeşil kutu aldım kırdım baş,ib +7 denedim olmadı,deep scar +7 denedim olmadı

keşke yakmsaydım itemlerimi ya 50 lvl 1.3k atackım vardı apos ks den ktu bile alıodm

ANVİL .... YOU

aynısı bana oldu ama benımkiler asas yani impack=shart toto=md
    bide yeşil kutu yerine 4 tane +7 chıtın koy :(
    ama olsun mutluym yinede duzdum
    bide ben charıu +5 e basasrken yaktım
    :(

• quote:

bilmiyosan sus yorum yapma saçma sapan konuşma adam bişey danışıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzaslan66

quote:

birbirimizi kırıcı mesajlar yazmak yerine susalım daha ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: cznokoxp

quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

ben şuan öle bi boşluktayımki sıkıntıdan ölcem

ANVİL .... YOU

aynısı bana oldu ama benımkiler asas yani impack=shart toto=md
    bide yeşil kutu yerine 4 tane +7 chıtın koy :(
    ama olsun mutluym yinede duzdum
    bide ben charıu +5 e basasrken yaktım
    :(

tekrardan iron impact alamam ama yok ronark açılmadan daha ko oynamam

• Beyler çok uzamicaksa Ronarkı beklemek isterim.Sizede danışmak istedim bunun için

Not: Bi 15dk afk ım.Gelince bütün msj ları okicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGiCxX -- 3 Mart 2007; 23:07:48 >
  • gel artık aynen

beklioryum

nerde bu ronark nerde bu devlet

bugun bi kumbara aldım:D
    ilk gün 6m doldurdum:D6milyon 250 bin

eğer ronark açılmadan 39milyon999 bin toplarsam elveda ko elveda ronark

wowcu olacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: byZOrrO

quote:

Orjinalden alıntı: oguzaslan66

quote:

birbirimizi kırıcı mesajlar yazmak yerine susalım daha ii

+1iyilikle yaklasmak iyidir(cmlede anlatm bozkluu var ama olsn )ya bı an once acılsınnn!

Beyler size bi duyurum var.ronark acıldıgı zaman. orc acalım toplucaclan kuralm. ve ıcımızden(DH den) biri krallıga aday olsun bence. rahat 200 oy toplar

• bnce 1 ay bekletcekler bizi offfffffffffffff keşke yakmasaydım itemlerimi logosda oynuyodm ne güzel hay ya
  • Beyler biras geç oldu ama konuyu up lamak istiorum.Bi süre daha ronarkı beklemeyi düşünüorum.Eğer yakın bi sürede açılırsa henüz ırk seçmedik ama kusen ve ben clan kurcas.Başkanı kusen olcak.Krallığa aday olarak onu söleyebilirim şimdilik
  • benim dershaneden cafeden arkadaslarla 12 kişi topladım human olcaz.hepimiz ares beramus gibi serverlarda 65-70 arası carları bırakıyoruz.tüm dhlilerin human olmasını isterim. FOREVER HUMAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: 41P3R

benim dershaneden cafeden arkadaslarla 12 kişi topladım human olcaz.hepimiz ares beramus gibi serverlarda 65-70 arası carları bırakıyoruz.tüm dhlilerin human olmasını isterim. FOREVER HUMAN

Ben MagiCxX in kendisi değilim şu an.Onun kuseniyim.Bende human düşünüorum ama forumun kararına uyçam.74 char banlanınca oraya geçmeye karar werdim.Bilmem anatabildimmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.