Şimdi Ara

Ronark Ardream Archer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ronark ardreamde şöyle bir okçu yapar mı?

+7ee
    +8fp set
    +1 dual kekuri
    amulet of dex +0
    +0 judi. belt
    dual dex9/dex10 küpe
    gryhon hp set
    dual rogue atak pathos gloves

Char KESİNLİKLE koxper değildir

önerilere açığım bide önericeniz itemlerin fiyatını sölerseniz sevinirim

• dogrusunu söylüyüm çok acayip derecede yapamazsın.ronark carnac akara gibi yeni server değil bunlara göre eski.bu itemler akarada carnacta ioniada ortalama is yapar diye dusunuyorum.
  • Asas yaparsan daha çok verim alabilirsin

Ayrıca ronark eski olabilir fakat çok da üst düzey bir server değil.Bende orda oynuyordum 2-3 ay önce ban yedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 20 Ekim 2009; 19:46:24 >
  • +7 ee=12 gb

+8 fp set =7gb

+1 dual kekuri=150m
    judi=2gb
    Dual dex 9=1gb

Ama şunu belirtmek isterim ki Ronark ardream aşırı fazla koxper dolu.Her tarafa cb li adamlar görebilirsin.Base yapmanı tavsiye ederim.Ardream'e göre daha fazla zevk alırsın
  • zevk almassın ardream archer adam gibi skil yok vurcagın max damage 350 cinnet gecirirsin pc basında.ama dersen party yaparım arkadaslarla öyle sarar
  • İdare Eder...
  • party olucak zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    rogue
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ronark değilde Logos base veya ardreamda iş görebilirsin bence. Böyle bir char kaç TL eder sizce?
  • aslında ronark rlb aklıma geldi ama char kasma işini pek sevmiyorum

50 lvl okçum var ama kasmıyorum
  • zaten okçu işi olmassa int priest dizmeyi düşünüyorum

bu itemlerle int. priest dizebilir miyim ardream

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inek möö -- 23 Ekim 2009; 20:16:15 >
  • inek möö bence kur bir clan nokoxparchery falan diye al bu itemleri sonra iyi bir clandan ally falan al clana nokoxp archer al priest al takıl ardreamda
  • Koxper çok olduğundan çok vuramazsın adamlar seri 300 400 vuruyor birde seri vuruyor sen vurana kadar adam rahat alır seni . De archer bende açacaktım 1 video izlemiştim.
    Açıcaksan karus aç bide Arrow shower humanlarda 2 saniyede bir dolarken karuslarda hiç dolmuyor cd süresi.
  • bende bir archer hastası olarak logosta oynayacaktım senin yazdıklarından biraz daha sağlam itemlerle fakat şu k0xpta oynanmıyor vazgectim. Düzelirse oynamaya karar verdim. Yinede secim senin
  • o zaman int. pri akar bide ronarkda 45-50 lvl bi priest verebilcek var mı ırk skill stat nick farketmez ama orc tercihim

lvl kasmaya cidden çok üşeniyorum
  • aynen int priest olursa iyi olur buff verir oturursun townda biter

bu arada arkadaşın dediği gibi sanırım humanlarda sorun var
  • 54 buff 46 heal yaparım

birde ardream priest için ds6 mı yoksa dol7 mi veya ds7 mi dol7 mi daha uygun koxperlar yüzünden dol un daha iyi olduğunu düşünüyorum.

bu arada 8fp bot ve ellik kaç gb bilen var mı?
  • sana uygun 2 char var elimde birinden birini seç begen

http://forum.donanimhaber.com/m_34859272/tm.htm

sadece item alıp basede pk yapıcaksın o kadar
  • bedava verceksen olur

45/50 lvl boşta charınız varsa verebilirsiniz ronarkda kasma olayını hiç sevmiyorum
  • yok mu 45/50 lvl ronarkda priest vercek bi baba yiğit
  • ya şu koxp bitmez ama bitse ben direk ardream archera dönecem ama şu an asasım ardream
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.