charda 10m para vardır..Bugün itibariyle 27 gün gold premium bulunmaktadır..Her türlü bilgisi vardır..Bugün basılmış ( 12.01.2008 ) pathos glove (atack ) vardır..5 tane full dex sc,gryphon set (daha yapılmamış) çatal kekuri belt ve magelere karşı lycaon pendant vardır :) birde kolye için christmast eventten gelen kolye vardır..HER TÜRLÜ BİLGİSİ VARDIR.. char BURSA'DAN satılacaktır..İtemler ayrı ayrıda satılabilir..
GB hesabı yaparsak GB : 20 ytl olarak göz önünde bulunacaktır..Toplam itemlerin değeri ;
20 gb civarında oluyor..
20x20 : 400 ytl :) fazla ayrıntıya indim ama kusura bakmayın sorulacak soruları şimdiden cevaplıyorum..
Charın SS ' si
BURSADAN SATILACAKTIR..HER TÜRLÜ BİLGİSİ VARDIR..SADECE PM ATIN MSN VERİRİM..
upup
upps
gb olarak hesaplarsan fiyatı daha çooooook beklersin
o zaman gb olarak satarız fark etmez :)
en karlısı
yanı 400 dedıgınde elalem kufur eder 200 e veriyom de almam o kadar yani
Fiyat biraz çok değilmi ya Ama helal olsun güzel çar:D
gbye çevirirsen bursa içi alabilirim
Chara 200 YTL weririm. Ama Sömestr'a kdr beklemen lazım bi de Hangi ilcede oturuyorsun
sen baya uçmusşsun ben +8 dual shard +8 chitin set +1 dual kekuri +1 pp +9 dex küpe li çarı 400ytl ye satıyodum beramusta alan olmuyodu
kardeşim server ronark anladınmı ? gb 20 ytl den satılıyor..itemlerin fiyatlarıda 20 gblik item war burada..isteyen olursa gb yede 2 gün içinde çevirirm diyorum anladınmı ARKADAŞIM..server ronark beramus deil..Alıcısı varsa satılır boş boş mesajlar atmayın..
ben arkadaştan gb olarak alıorm inş hayırlı olur
Upps
selam arkadaşlar..
An itibariyle ;
+7 DOL Elf ring +8 rogue fp 14+2 dex küpe 2 parça +7 chitin 1 adet çatal ve lycaon pendant
Gb olarakta
8 gb civarı para vardır..
GB : 20 ytl..Bursa ve çevresi satılıktır..
Upss
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme