Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Bir anlık sinirle dagıttım chari , simdi gb cekecek kurus param yok olsa geri donmek isterdim hani

Biraz dikkatli oynamak lazım oyunu tabi. Bence devam et exp kasmaya, 69 olana kadar ayarlarsın bir şeyler.

Borç ödüyorum o yüzden ayarlamam gerçekten bir kaç ay çok zor. Exp kasarızda neyle dımdızlak kaldı benim hıyarto

Birkaç aya kim item dizecek ki zaten :) Daha çoğu kişi -60 level.+60 olanların da tek tük itemi var sonuçta 69 olunca hadi diyip pk ya çıkmayacaz.Herkes bi 69 olacak , clan yerine oturacak , kalacaklar gidecekler belli olacak sonra yavaş yavaş item yapılacak daha önümüzde uzunca bir süre var . :)

O kadar item yalan oldu be İnmortal

Boşver giden item olsun yapılır ben 69 um şu anda chaos yapıyorum item çıkarsa onları satıyorum hafiften ticarete de başlayacam bu aralar sen de 69 olup yaparsın birşeyler boşver takma kafana 69 oldun mu gerisi gelir ;)

UndeadSoldier.

Dalgasına takılıyorum ya aslında 0dan kasıp ardream char mı yapsam bunu 69 kasmak ölüm gibi

Ardreamda çok koxper var dayanamazsın base te en azından boss kesiyoruz ;) 69 yap. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir anlık sinirle dagıttım chari , simdi gb cekecek kurus param yok olsa geri donmek isterdim hani

Biraz dikkatli oynamak lazım oyunu tabi. Bence devam et exp kasmaya, 69 olana kadar ayarlarsın bir şeyler.

Borç ödüyorum o yüzden ayarlamam gerçekten bir kaç ay çok zor. Exp kasarızda neyle dımdızlak kaldı benim hıyarto

Birkaç aya kim item dizecek ki zaten :) Daha çoğu kişi -60 level.+60 olanların da tek tük itemi var sonuçta 69 olunca hadi diyip pk ya çıkmayacaz.Herkes bi 69 olacak , clan yerine oturacak , kalacaklar gidecekler belli olacak sonra yavaş yavaş item yapılacak daha önümüzde uzunca bir süre var . :)

O kadar item yalan oldu be İnmortal

Boşver giden item olsun yapılır ben 69 um şu anda chaos yapıyorum item çıkarsa onları satıyorum hafiften ticarete de başlayacam bu aralar sen de 69 olup yaparsın birşeyler boşver takma kafana 69 oldun mu gerisi gelir ;)

UndeadSoldier.

Dalgasına takılıyorum ya aslında 0dan kasıp ardream char mı yapsam bunu 69 kasmak ölüm gibi

Ardreamda çok koxper var dayanamazsın base te en azından boss kesiyoruz ;) 69 yap. :)

Yarın oyunu yukleyip bakayım duren birsey var mi ?

• Mesajını anlamadım ama bence yükle oyunu girersin clana yavaştan biriktirirsin para bi şekilde yapılır ben 1160 ap ile base te np kasıyorum koxperlar olmadığı zaman.Hatta bi kere sıralama 6-7-8-9-10 olması lazımdı bizim clan yanlış hatırlamıyorsam. :)
  • Arkadaşlar toplantıda konuşulmasını istediğim bir konu var. Küfür meselesi. İnsanlar bazen sinirli, gergin vs. vs. olabiliyorlar ve patlamak istiyorlar. O sırada laf arasına 1 tane küfür sıkıştırıyor. Şaşkınlığını dile getirmek için kullanıyor bazen. Bu tip ufak tefek şeyleri göz ardı etmeliyiz bence.

Şimdi diyeceksiniz "Ne yani serbest mi olsun?" Hayır öyle demek istemiyorum, belli sınırlar içerisinde ufak tefek kelimeler sarfedilebilir. Ama belli sınırlar içerisinde.

Aşırıya kaçıldığında ise
    -ilk olarak uyarı
    -ikincisinde clan üye sayısı x5 m para cezası, yani her üyeye 5m düşecek meblağ
    -üçüncü seferde iste clan üyeleri arasında konuşarak sonuca göre disband

olarak düzenlenmeli.

Tabi bu benim fikrim. Katılanlar da olacaktır katılmayanlar da. Ama en azından toplantıda gündeme gelmesini rica ediyorum.

BecHo-MinaTor / SakinOlSampuan

• quote:

Mesajını anlamadım ama bence yükle oyunu girersin clana yavaştan biriktirirsin para bi şekilde yapılır ben 1160 ap ile base te np kasıyorum koxperlar olmadığı zaman.Hatta bi kere sıralama 6-7-8-9-10 olması lazımdı bizim clan yanlış hatırlamıyorsam. :)

heheh evet yanılmıyorsam çarşamba gününden söz ediyorsun.,
    Eva, Ben, Karth ve Khean dı sanırım sıralama
  • Pazar günü saat 22:00-22:30 arası toplantı yapılacaktır.
    Gündem; Clan üyelerinin küfürle ilgili cezaları.
    2 tür olacaktır oylama.
    Para cezasına devam,
    Uzaklaştırma cezasına dönüştürme.

Oylama ilk 10 dk biter sanırım. Oylama bittikten sonra seçilen kararla ilgili devam halindeki cezalar.
    Önreğin para cezası; ilk ceza 2m, sonraki 5m, sonraki 20m, sonraki 50m, .... gibisinden.
    Örneğin uzaklaştırma; ilk ceza 2 gün, sonraki 5 gün, sonraki 10 gün, sonraki 15 gün, sonraki 20 gün, sonraki 1 ay... (benim şahsi fikrim 1 ay dan sonrakiler bir daha clana alınmasın. Daha önceki bir ceza da olabilir.)

Neyse bu konuları tüm clan üyeleri dahilinde Pazar günü konuşacağız. Katılmak isteyenler arkadaşları Pazar günü saat 22:00'de clan toplantı salonuna bekleriz.

@SakinOlSampuan, son dozuna da gelsek küfür kabul edilemez, gerçekten clanın huzuru çok bozuluyor. Dün Emre'ye yanlışlıkla party den söylediğim şey yüzünden 2m ödemek zorunda kaldım. Oysa ki benle Emre özelden hep o şekil konuşuruz, ama clan içi öyle konuşmak doğru değil. Uzaklaştırmaya dönüşürse cezalar daha bir heyecanlı olacak her şey

• @Irfan Sen de mi Brütüs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

@Irfan Sen de mi Brütüs?

• Harundan ne haber telefonu kapali ulasamiyorum :D
    Harun eger bu mesajimi okuduysan bana don.
  • Suan ısteyim aksam yuklerım oyyunu :)
  • Dd15 Kafalık aldım Artık asaslardan tek yemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckSchuldinerRIP

Dd15 Kafalık aldım Artık asaslardan tek yemiyorum

bide r atarlar ölürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

quote:

bide r atarlar ölürsün.

Yok. Spike+Trust+Piece de ölüyorum

• quote:

quote:

bide r atarlar ölürsün.

İsmet la sorma 10 defa trade attık birbirimize bir türlü olmadı. En sinir olduğum şeydir şu trade'i tutturamamak.. Kendimizi pm de sandım

• @Irfan Clanda kac mage var ve turleri ne yazsana bi beni de say flame mage olarak. Ona gore durum degistirecegim sanirim. +1 dual fr satilir. Bir de zahmet olmazsa chaotic +8 veya reb +5 fiyatini bulabilirsen sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

bide r atarlar ölürsün.

Yok. Spike+Trust+Piece de ölüyorum

Oha lan Sefa ölümsüz olmusun
    Chaotic 8 alirsam. 42 dd oluyor bende de suan az ya 35 :D

• quote:

Pazar günü saat 22:00-22:30 arası toplantı yapılacaktır.
    2 tür olacaktır oylama.
    Para cezasına devam,

Oylama ilk 10 dk biter sanırım. Oylama bittikten sonra seçilen kararla ilgili devam halindeki cezalar.
    Önreğin para cezası; ilk ceza 2m, sonraki 5m, sonraki 20m, sonraki 50m, .... gibisinden.
    Örneğin uzaklaştırma; ilk ceza 2 gün, sonraki 5 gün, sonraki 10 gün, sonraki 15 gün, sonraki 20 gün, sonraki 1 ay... (benim şahsi fikrim 1 ay dan sonrakiler bir daha clana alınmasın. Daha önceki bir ceza da olabilir.)

Neyse bu konuları tüm clan üyeleri dahilinde Pazar günü konuşacağız. Katılmak isteyenler arkadaşları Pazar günü saat 22:00'de clan toplantı salonuna bekleriz.

@SakinOlSampuan, son dozuna da gelsek küfür kabul edilemez, gerçekten clanın huzuru çok bozuluyor. Dün Emre'ye yanlışlıkla party den söylediğim şey yüzünden 2m ödemek zorunda kaldım. Oysa ki benle Emre özelden hep o şekil konuşuruz, ama clan içi öyle konuşmak doğru değil. Uzaklaştırmaya dönüşürse cezalar daha bir heyecanlı olacak her şey

Bence Ardream (Artık geçti) Base veya Cz kasma durumuda konuşulmalı . İlla base olucak diye birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ulvi.69

quote:

2 tür olacaktır oylama.
    Para cezasına devam,

Bence Ardream (Artık geçti) Base veya Cz kasma durumuda konuşulmalı . İlla base olucak diye birşey yok

Hiçbir şey anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: iade

@Irfan Clanda kac mage var ve turleri ne yazsana bi beni de say flame mage olarak. Ona gore durum degistirecegim sanirim. +1 dual fr satilir. Bir de zahmet olmazsa chaotic +8 veya reb +5 fiyatini bulabilirsen sevinirim.

Harbiden Mage lerin turlerinide yazin. Bu arada iade belki sendeki leri alip +3 gidebilirim PM den fiyat soyle ona gore :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulvi.69

quote:

2 tür olacaktır oylama.
    Para cezasına devam,

Hiçbir şey anlamadım

Baseyemi kasalım ? Czyemi kasalım ? sorusu sorulsun diyorum.CZye kesersak maddi durum düzelir

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.