quote:Orjinalden alıntı: KobeİsBacK Benm Bildiim Gm Lerin Üstüne Tıklanmıyor..Ama o Wariorun yani Gm Dediii Ki$inin Üstüne Tıklamı$..! Bende öle biliodum ama demekki tıklanıomus. bu bizim bildigimz gmlerden deil quote:Orjinalden alıntı: predatoreren yalan söleme bugün çekmişin işte bende bizimkini çektim Xagok yalan borcum yok bugun cekmedim patche bak istersen nie yalan söliiim
quote:Orjinalden alıntı: serious_captain warrior chitin shellerin memelik kısmı +21 olunca üzerinde aslan motiflerimi çıkıyor yoksa gm e özel birşeymi? ben gold shelle benzettim ama değilmi ?
quote:Orjinalden alıntı: KobeİsBacK Benm Bildiim Gm Lerin Üstüne Tıklanmıyor..Ama o Wariorun yani Gm Dediii Ki$inin Üstüne Tıklamı$..! dikkat edersen elinde dual +10 avedon var bunu gm olmayan bi user takamas
quote:Orjinalden alıntı: AnotheRDie quote:Orjinalden alıntı: serious_captain warrior chitin shellerin memelik kısmı +21 olunca üzerinde aslan motiflerimi çıkıyor yoksa gm e özel birşeymi? ben gold shelle benzettim ama değilmi ? dragon flight set işte barbarlarda öle duruo
quote:Orjinalden alıntı: ozmocan quote:Orjinalden alıntı: AnotheRDie quote:Orjinalden alıntı: serious_captain warrior chitin shellerin memelik kısmı +21 olunca üzerinde aslan motiflerimi çıkıyor yoksa gm e özel birşeymi? ben gold shelle benzettim ama değilmi ? dragon flight set işte barbarlarda öle duruo Heh ondan
quote:Orjinalden alıntı: dark_criminal quote:Orjinalden alıntı: KobeİsBacK Benm Bildiim Gm Lerin Üstüne Tıklanmıyor..Ama o Wariorun yani Gm Dediii Ki$inin Üstüne Tıklamı$..! dikkat edersen elinde dual +10 avedon var bunu gm olmayan bi user takamas Biliyorum Ama Coq Gm Gördüm Ama Üstüne Tıklanmıyordu Ancak Pm Atabiliyoduk..!Yeni Cıktı Galiba Buda
sen bilmiyorsan ronakta gm yi ben kastımda öyle oldu itmlerde benim çöpe atıcaklrım zaten yalavrı ona vrdim