ben dün R2 de dc yiye herkesde var gibi bizim klandan bi kişide daha aynı sorun varmış
Off Offf inşallah haftaya salı yı bekletmez bu k2.En kısa sürede çözücez sorunun farkındayız vs. vs. diyorlar ama yetti ta 24 saat oldu artıkTicket yağmuruna tutalım şunları ya ben sık sık atıyorum
o degil bu zaman kaybını nası karşılamayı düşünüolar ki...
Bende premium yoktu ama premiumu olanlara gerçekten acıyorum şu duruma bakBizde 24 saatten fazla bir zamandır oyuna giremiyoruz yok böyle bişi ya
String Of Skulls Alınmıştır.
Vayy hayırlı olsun hocam Bi ara bana warrior combo öğretirsiniz artık
Hayırlı olsunn
quote:
Orijinalden alıntı: TrFuRKaN
Vayy hayırlı olsun hocam Bi ara bana warrior combo öğretirsiniz artık
h.o olsun ama yine de senle basede teke tek karsılasırsak vs de degisen bi sey olmayacak sword def vermıyor bi ara yine karsılastık base de asaslarınız daldı
0 dan çok güzle dizilmiş bi çar bence koxpsuz premiyumsuz ve hala itemler kitlenmemiş bikere heck yedi zaten çar, bidaha mı bekliyorz ne ama inanılmaz bi sabır öneği bence 8 sayfayı bir kerede bitiridm ve sanki çarı ben oynuyomuşum gibi yavaş yava nasıl topladığını izledim adeta.Takdire şayan
TrFuRKaN
Furkan kardeş resimlerin harika ama dikkat et nazar deymeyelim senin shardlar geldikten sonra ws ss göremedik, görmek siteriz ve bence senin karakterde bi bölüm isityor ve hak ediyor.Senin çarına resmlerele bakmak yetmiyor bir vidio hazırla bence ve kesinlikle youtube ver(çok harika bi oyuncusun daha viio gremedik ama resmler anlatıyor)
Bu arada ben necati bende ronrakta oynuyorum humanım ban yiyen bi preisttim (64) tekrar açtım temiz bi war(58) şuanda sadece exp bakıyorum daha henüz ardreama çıkamam herelde furkan gibi adamlar oldukça hiç gidemem herelde.Kiralık itemlerele takılıyorum(Furkan yani sana dayanmaz inş dayancak gücü oldu günleride görürüz) Nickim "MaiLo"
quote:
Orijinalden alıntı: IuFuKI
h.o olsun ama yine de senle basede teke tek karsılasırsak vs de degisen bi sey olmayacak sword def vermıyor bi ara yine karsılastık base de asaslarınız daldı
Saolasın ufuk. Basede gördüğümde dalmak zorunda kalıyorum çünkü hem sizin taraf kalabalık hem bizim. Vs ortamı olursa atalım bi ara.
@NecatiMahir
Teşekkürler. İnş. daha iyi noktalara gelirsin. Bu arada furkan yeni warrior kasmaya başladı. Kendisine expte sabır, vsde başarılar diliyorum.
vay be kenan ronarkda iyi eglenceler ben oyuna veda ettim bi ara oyuna girip konuşmak istiyorum herkesle... malum okul öncelikli yazda bitio zamanında eglence zamanında üniversite...artık karuslar rahat nefes alsınlar benden kurtuluyorlar neyse fazla uzatmaya gerek yok MutantXBack den buraya kadar raptor +5 le pk yapamamış olsam bile eglenceli zamanlar geçirdim... herkesle tanışmak güzeldi
bide bi video ayarlayıp koyucam son olarak
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_king
vay be kenan ronarkda iyi eglenceler ben oyuna veda ettim bi ara oyuna girip konuşmak istiyorum herkesle... malum okul öncelikli yazda bitio zamanında eglence zamanında üniversite...artık karuslar rahat nefes alsınlar benden kurtuluyorlar neyse fazla uzatmaya gerek yok MutantXBack den buraya kadar raptor +5 le pk yapamamış olsam bile eglenceli zamanlar geçirdim... herkesle tanışmak güzeldi
Görkem Akın abi bahsetmişti. Sınavlar için oyuna giremeyecek olmandan. +8 raptordan hiç haberim yoktu ta ki kingofknighttan clandaki herkese göz atana kadar. +3reb. ten +5 helal olsun. Üniversite konusunda başarılar. Hayatını oyunun önünde tutman çok doğru bir karar. Umarım boş bir zamanında tekrar dönersin.
quote:
Orijinalden alıntı: NecatiMahir
0 dan çok güzle dizilmiş bi çar bence koxpsuz premiyumsuz ve hala itemler kitlenmemiş bikere heck yedi zaten çar, bidaha mı bekliyorz ne ama inanılmaz bi sabır öneği bence 8 sayfayı bir kerede bitiridm ve sanki çarı ben oynuyomuşum gibi yavaş yava nasıl topladığını izledim adeta.Takdire şayan
TrFuRKaN
Furkan kardeş resimlerin harika ama dikkat et nazar deymeyelim senin shardlar geldikten sonra ws ss göremedik, görmek siteriz ve bence senin karakterde bi bölüm isityor ve hak ediyor.Senin çarına resmlerele bakmak yetmiyor bir vidio hazırla bence ve kesinlikle youtube ver(çok harika bi oyuncusun daha viio gremedik ama resmler anlatıyor)
Bu arada ben necati bende ronrakta oynuyorum humanım ban yiyen bi preisttim (64) tekrar açtım temiz bi war(58) şuanda sadece exp bakıyorum daha henüz ardreama çıkamam herelde furkan gibi adamlar oldukça hiç gidemem herelde.Kiralık itemlerele takılıyorum(Furkan yani sana dayanmaz inş dayancak gücü oldu günleride görürüz) Nickim "MaiLo"
@kenex in dediği gibi asasımı şuan bıraktım ama arada kiralıklarla arenaya girerim problem olmazeğer warriorumda itemler tamamlanırsa lvl de tamam olursa asasa da item yapar ikisini beraber oynarımbu arada kenan hocam önemli bir konu konuşmamız gerekecek pm den olacağını sanmıyorumda msn istesem pm den
@TrFuRKaN
Yolladım dostum.
Hayırlı olsun, istikrarlı devam eden bir charın var başarılarının devamını dilerim dostum
quote:
Orijinalden alıntı: kenex
@TrFuRKaN
Yolladım dostum.
Yardımınız için teşekkür ederim hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Watson
Hayırlı olsun, istikrarlı devam eden bir charın var başarılarının devamını dilerim dostum