ronarkda presiz giriliyormu cvp yazarmısınız üyelik almıyor tek care yan char
bi fikri olan yok galiba tesekkür ederiz cok aydınlattınız
Ben Deniyom Deniyom Anca 2ye Giriyo Ondada Lag Var Presiz 3e Girmek İmkansız Pre Almam Lazım
GİRERSİN
quote:
Orjinalden alıntı: thekarusarcher
GİRERSİN
Nasıl Gircez Yaa Manyakmısın Deli Olcam 3e Logon Yazısı Gelmiyo Birdede 10 dk Kadar enter Yaptım Parmak Kaslarım Öldü Hala Girmeddi Nereye Girersin Girersin Girersin Diyip Benim Asabımı Bozma
quote:
Orjinalden alıntı: uzmannnnnnnnnn
Ben Deniyom Deniyom Anca 2ye Giriyo Ondada Lag Var Presiz 3e Girmek İmkansız Pre Almam Lazım
k2 e 15 dkka urastım grmedi
Giremezsınız.Nedenı de basıt.Cunku suan herkes oraya yuklenıyor + orada oynamayı dusunen allah bılır kac kısı vardır
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
Giremezsınız.Nedenı de basıt.Cunku suan herkes oraya yuklenıyor + orada oynamayı dusunen allah bılır kac kısı vardır
dier serwerlarada girmiiyo manes edena gibi :S
Girersin fakat doğru zamanda denemen lazım Birde girsen nolacak 5 dk sonra dc
quote:
quote:
Sasırtıcı.Genelde yenı server acıldıgında dıer serverlar bosalırdı.Uzun zamandır oyuna gırmıyorum,bayagı degısıklık var demmekkı
Olmuyoya Girmiyo Delircem En iisi Pre AlMAK Ama Nerden alcaz Antalyada KESN ile Pre Satan Kafe varmı :D
quote:
quote:
quote:
Sasırtıcı.Genelde yenı server acıldıgında dıer serverlar bosalırdı.Uzun zamandır oyuna gırmıyorum,bayagı degısıklık var demmekkı
önceden oyuncu sayısı az olduğundan öleydi şimdi ipini koparan knight oynuyor
Tenha saatlerde anca girersin.
quote:
Orjinalden alıntı: TheDarkElf
Tenha saatlerde anca girersin.
Saat 9 - 10 arası girermiki :S Bu Arada Bütün Mailleri Denedim Tek Example Kaldı Üyelik Almak İçin Mynet,Gmail,Hotmail Bunların Hiçbirine Gelmedi offf offffff Example Denicem Son :S
Tüh Bea Examplenin Sitesi Kapanmış
bende hep DC veriyor
pre olmadan gireyin boşa bence lag dc....bunlarla karşılaşırsınız
quote:
Orjinalden alıntı: turan91
bende hep DC veriyor
pre olmadan gireyin boşa bence lag dc....bunlarla karşılaşırsınız
Of A.q Bu K2 nin :S
Ben Pre*Li Girdim Kusura Bakma Bilemicem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme