Not: Uzun süre RonaxHost müşterisiyidim firma yabancı. İş başvurusu yaptım. Artık Türkiyeyi temsilen RonaxHost'ta çalışıyorum. Ronax güvencesiyle alış veriş yapabilirsiniz. tr.ronaxhost.com çok yakında sizlerle bir kaç saat içerisinde Türk sitesi aktif.
RonaxHost ?
RonaxHost Amerikada ve Avrupada yıllardır webhosting servisi sunmaktadır. Kullanıcıların sorularını ve sorunlarını çözebilmek için Canlı Destek ve Ticket sistemimiz bulunmaktadır, tüm müşterilerimizin aldıkları servis'ten mutlu olduğunu görmek istiyoruz. Bu RonaxHost'u hergün daha büyük bir firma haline getiriyor. Tüm ziyaretçiler tarafımızca hoşgörüyle karşılanmaktadır ve kesinlikle müşteri-ziyaretçi ayrımı yapılmamaktadır, sizlere rehberlik yapabilmemiz için Official sitemiz bulunmaktadır. Alacağınız hizmet hakkında ve firmamız hakkında bilgilerle donatılmıştır. Ne duruyorsunuz ? Canlı Destekle iletişime geçin !
Şuanda sadece Webhosting hizmeti vermekteyiz. Kısa süre sonra VPS hizmetlerimizde aktif olacaktır. VPS(Linux) Sorularınız mı var ? Canlı Desteğe gönül rahatlığıyla soru sorabilir hatta firmamız hakkında chatleşebilirsiniz !