Şimdi Ara

Rönesans krallıkları( Osmanlı Yeniden Varoluyor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Osmanlı Devleti'nde sizde yerinizi alın. Tamamen ücretsiz ve gerçekci web tabanlı çağ oyunu

Belediye reisi olabilir, adamını gelistirebilirsiniz. Baska kisilere meydan okuyabilirsiniz. Birilerine yardım edebilirsiniz.

Asker olup orduya katılır, ülkenizi düsmanlardan korur veya ülke fethedersiniz. Camiye gidip vaaz dinleyebilir. Meyhanede arkadaslarınızla sohbet edebilir, madende çalısabilir, dilenebilir ve tarla sürebilirsiniz. Eşkiya bile olabilirsiniz. Poker oynayabilir, meyhanede herkese içki ısmarlayabilirsiniz.( sarhos olursunuz tabikii )

Partilere girip divan seçimlerine katılıp meclise ( divana ) girebilirsiniz.
    Orduya katılıp rütbeden rütbeye kosabilir, değirmenci olup un yapabilir, fırıncı olup ekmek üretebilir, demirici olup kılıç bileyebilir, terzi olup elbise dikelir, oduncu olabilir, meyve toplayabilir, balık bile tutabilirsiniz

RönesansKrallikları

yardım isteyenler es_ess1990@hotmail.com ekleyebilirler.

oyuna girdiğiniz an yardımcı olmaya çalısırım. Merak etmeyin ben sizi bulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ES_ess -- 23 Temmuz 2008; 11:03:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ES_ess

Osmanlı Devleti'nde sizde yerinizi alın. Tamamen ücretsiz ve gerçekci web tabanlı çağ oyunu

Belediye reisi olabilir, adamını gelistirebilirsiniz. Baska kisilere meydan okuyabilirsiniz. Birilerine yardım edebilirsiniz.
    Asker olup orduya katılır, ülkenizi düsmanlardan korur veya ülke fethedersiniz. Camiye gidip vaaz dinleyebilir. Meyhanede arkadaslarınızla sohbet edebilir, madende çalısabilir, dilenebilir ve tarla sürebilirsiniz. Poker oynayabilir, meyhanede herkese içki ısmarlayabilirsiniz( sarhos olursunuz tabikii )

Sizde bu çağda yerinizi almak istiyorsanız.

RönesansKrallikları

oyuna girdiğiniz an yardımcı olmaya çalısırım. Merak etmeyin ben sizi bulurum

Üye oldum nickim TRancefuL yardım edersen sevinirim.
    Edirne eyaleti kırklareli kasabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 23 Temmuz 2008; 10:44:17 >

• tabi oyundan mesaj atabilirsin baan ben zaten attım sana mesaj
  • daha önce benverdim !

burdan devam

ANA KONUYA GIDIS
  • batuuu ayıp ediyon ama senikinin konusu geçmis
  • hainlik yaptın simdi yaranmayamı çalısıyon batuu açtırma ağzımı :)
  • :S sen iyimisin ? konuyu açalı 1-2 gün oldu nasil suresi geçmiş hinlik falan ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyiyim kendin diyon ya 2 gün önce açtım diye... 2 gün geçmis sonucta kaç sayfa altta idi. bende yazdım. Hem simdi tartısmanın sırası deil kim kimi istiyorsa gitsin ondan üye olsun . ne sahiplenmeye çalısıyon.
  • Edirnedeyim.
  • eywallah mesaj attım.
  • bende oynuyorum bu oyunu ismim diamemo.Balya kasabasındayım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.