Şimdi Ara

[root eklendi] LG OPTİMUS L9 P760 JELLY BEAN TÜRKİYE ve AVRUPA ROM FLASH(TR jelly bean çıktı) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
25.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre6128

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

sorun host dosyasındaymış teşekkürler

bir şey degil

son bir soru hocam türkiye rom u yüklerken hosts dosyasını değiştirmemiz gerekiyormu bide telefonu emerency mode geçirerekmi yapacağız ?

o konulardan anlamıyom maalesef kusura bakma
  • türkiye rom yükledim bundan sonra yeni çıkan türkiye versiyonları herhangi bi işlem yapmadan sadece kabloyu takıp lg mobile yazılımını çalıştırarak yapabilecekmiyim ?
  • quote:

türkiye rom yükledim bundan sonra yeni çıkan türkiye versiyonları herhangi bi işlem yapmadan sadece kabloyu takıp lg mobile yazılımını çalıştırarak yapabilecekmiyim ?

lg nın kendı programı ıle orjınal yazılımı yukledıysenız eger lg yazlım destegı verırse telefon ve pc uzerınden yapabılırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

türkiye rom yükledim bundan sonra yeni çıkan türkiye versiyonları herhangi bi işlem yapmadan sadece kabloyu takıp lg mobile yazılımını çalıştırarak yapabilecekmiyim ?

lg nın kendı programı ıle orjınal yazılımı yukledıysenız eger lg yazlım destegı verırse telefon ve pc uzerınden yapabılırsınız

xda-developers taki türkiye versiyon orjinal oluyor değilmi?
  • quote:

quote:

quote:

xda-developers taki türkiye versiyon orjinal oluyor değilmi?

yok hocam sız cyganmod yukledınız sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: uruh

Arkadaşlar tr jelly bean romu kuranlar için diyorum root için için bin file yok daha avrupa romunkini indirmeyin. akşam xda ya başvurucam. Normal avrupa jelly beanden farklı yazılım. Bin dosyasında değişecek satırlar tr rom da yok o yüzden şimdilik root yok

uruh hocam,benim cihazda rootsuz EU 20C var.TR 20A'ya geçmek istiyorum.Nasıl geçebilirim?Daha önce Samsung,Motorola ve ZTE kullandım.Bu root ve flash işlerinde hiç bu kadar zorlanmamıştım.Şimdiden teşekkürler.

bootloader kilitli olduğu için zor oluyor. bootloaderı açarsan kolay ama garantin gider. ona razıysan onuda anlatırım.

türkiye romun linkini ilk sayfaya koydum indirin aynı avrupa versiyonu yüklediğiniz gibi yükleyin. ilk sayfadaki anlatıma uyarak yapabilirsiniz yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Arkadaşlar tr jelly bean romu kuranlar için diyorum root için için bin file yok daha avrupa romunkini indirmeyin. akşam xda ya başvurucam. Normal avrupa jelly beanden farklı yazılım. Bin dosyasında değişecek satırlar tr rom da yok o yüzden şimdilik root yok

uruh hocam,benim cihazda rootsuz EU 20C var.TR 20A'ya geçmek istiyorum.Nasıl geçebilirim?Daha önce Samsung,Motorola ve ZTE kullandım.Bu root ve flash işlerinde hiç bu kadar zorlanmamıştım.Şimdiden teşekkürler.

bootloader kilitli olduğu için zor oluyor. bootloaderı açarsan kolay ama garantin gider. ona razıysan onuda anlatırım.

türkiye romun linkini ilk sayfaya koydum indirin aynı avrupa versiyonu yüklediğiniz gibi yükleyin. ilk sayfadaki anlatıma uyarak yapabilirsiniz yani.

Anladım TR20A yı indirmiştim zaten.Teli şarj edeyim de öyle yapayım o zaman.
    Bootloader unlock olayını da anlatabilirsiniz garantiyi sorun etmiyorum.Yalnız bu işlemi yapmak isteyen başka arkadaşlar da olursa cihazlarının başına birşey gelmesin.Sadece ondan çekiniyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mardinli_messi

quote:

Hocam simdi kurduğumuz avrupa romunun yerine 20a Türkiye romunumu kuralım.Root olayna gelince daha basit yolu ne zmana kadar bulunur.

türkiye v20a rom inmiyor nasıl indirebiliriz?

Linke tıklayınca hatamı alıyorsun

• uruh hocam ben daha once avrupa rom kurmustum tr versionu cikmadan smdi geri donusu nasil yapabilirim yabi turkiye jelly bean romlarini.kurmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: artun17

uruh hocam ben daha once avrupa rom kurmustum tr versionu cikmadan smdi geri donusu nasil yapabilirim yabi turkiye jelly bean romlarini.kurmak istiyorum

ilk sayfaya koydum jelly bean TR romu zaten aynı şekilde flaşlayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artun17

uruh hocam ben daha once avrupa rom kurmustum tr versionu cikmadan smdi geri donusu nasil yapabilirim yabi turkiye jelly bean romlarini.kurmak istiyorum

ilk sayfaya koydum jelly bean TR romu zaten aynı şekilde flaşlayın.

türkiye ile avrupa jb romu arasındaki fark nedir acaba yada fark var mı? bende jb avrupa romu yüklü şuan.tekrar türkiye romu yüklememe gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdr5335

türkiye ile avrupa jb romu arasındaki fark nedir acaba yada fark var mı? bende jb avrupa romu yüklü şuan.tekrar türkiye romu yüklememe gerek var mı?

Türkiye versiyonunda telefon konuşma sesleri daha iyi geliyor bana öyle geldi gerisinin pek bi farkı yok
  • quote:

quote:

Türkiye versiyonunda telefon konuşma sesleri daha iyi geliyor bana öyle geldi gerisinin pek bi farkı yok

kardesim peki sen hangisini kullaniyorsun?turkiye romu mu yoksa avrupa 20c mi hangisini yukleyim yarin birini yuklicem.yada hangisini onerirsin?

• quote:

quote:

quote:

kardesim peki sen hangisini kullaniyorsun?turkiye romu mu yoksa avrupa 20c mi hangisini yukleyim yarin birini yuklicem.yada hangisini onerirsin?

türkiye romunu yukleyin zaten mayısın son haftası telefon uzerınden guncellene bılecek ayrıca telefonu neden garantı dısı yapıyırsunuz sonucta lg türkiyeye destek veriyor

• quote:

quote:

quote:

Türkiye versiyonu yükledim ueni iyi gibi bi eksiği yok. Root sıkıntı sadece bootloader açk değilse.

• teşekkür ederim o zaman türkiye romunu yükleyim bakalım ben de.
    edit:telefonunuzda zaten son sürüm mevcut hatası alıyorum v20b yüklü bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdr5335 -- 24 Nisan 2013; 14:30:39 >
  • Türkiye romunu indiremiyorum diğer romlar güzel iniyor Türkiye romu inmiyor
  • indiremeyi lgnin sitesinden yaptım indiremeyen arkadaşlar içinhttp://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGP760/ATURBK/V20a_00/V20A_00.kdz

• bazı linkler ölmüş yenilemen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardinli_messi

indiremeyi lgnin sitesinden yaptım indiremeyen arkadaşlar içinhttp://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGP760/ATURBK/V20a_00/V20A_00.kdz

Kardeş o sıkıntı hosts dosyasıyla alakalı. Hosts dosyasını değiştirdikten sonra indirilemiyor. Hosts dosyası orjinal halindeyken hiç sorun çıkmıyor indirilebiliyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.