Şimdi Ara

[root eklendi] LG OPTİMUS L9 P760 JELLY BEAN TÜRKİYE ve AVRUPA ROM FLASH(TR jelly bean çıktı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
25.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sıkıntılara da açıklık getirirseniz sevinirim:

1- Kamera sesini kapatamıyor muyuz? aradım taradım bulamadım deklanşör sesi için 'kapalı' diye bir seçenek yok..
    2- Sistemin kendine ayırdığı ram miktarı arttı mı? Ram boşaltıyorum, hiç işlem yokken bile 495 mb kullanıyor...
    3- Mesaj yazarken otomatik tamamlama ayarını bulamadım, var mı? ya da türkçe dili için bu özellik bu versiyonda yok mu?
    4- (ana menü değil de) alt menülerde, mesela ayarlarda diyelim, eskiye göre biraz daha kalın görünüyo harfler, bu sizde de böyle mi? bunun bi ayarı var mı? (yazı boyutu değil, harflerin kalınlığı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.akkus

Şu sıkıntılara da açıklık getirirseniz sevinirim:

1- Kamera sesini kapatamıyor muyuz? aradım taradım bulamadım deklanşör sesi için 'kapalı' diye bir seçenek yok..
    2- Sistemin kendine ayırdığı ram miktarı arttı mı? Ram boşaltıyorum, hiç işlem yokken bile 495 mb kullanıyor...
    3- Mesaj yazarken otomatik tamamlama ayarını bulamadım, var mı? ya da türkçe dili için bu özellik bu versiyonda yok mu?
    4- (ana menü değil de) alt menülerde, mesela ayarlarda diyelim, eskiye göre biraz daha kalın görünüyo harfler, bu sizde de böyle mi? bunun bi ayarı var mı? (yazı boyutu değil, harflerin kalınlığı)

1-hayır
    2-rami kafana takma kendi ayarlar.
    3-klavye ayarlarında kelime önerileri var otomatik düzeltmeyi işaretleyin
    4-evet bende de kalın. bunun için bi ayar görmedim ben

• Kamera için bi çözüm var mı? Eski versiyondayken aldığım yedeği geri yükleyince kamera o hatayı veriyor, fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.akkus

Kamera için bi çözüm var mı? Eski versiyondayken aldığım yedeği geri yükleyince kamera o hatayı veriyor, fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor..

jelly bean güncellediniz peki fabrika ayalarına döndükten bir süre sonra aynı hatayı veriyormu sanırım anldıgınız yedekte sorun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 4 Nisan 2013; 17:54:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruh

quote:

Orijinalden alıntı: musti198080

saol kardesim telefona jb yukledim...ancak jb de root nasil yapicaz???? v20 b icin calisan root xda da yok galiba bilgisi olan?????

jb den ics ye geri donus mumkunmu???

var kardeş root var jelly beande. konu açıcam yarın falan. bugün biraz işim var yarın inş. geri dönüşte mümkün.

su konuyu acsanizda bizde rootlasak telefonu....bu arada daha once konu acmissiniz root hakkinda o yontem jb v20 b de olmuyor ne yazikki.....xda daki hicbiri olmuyor(yada ben bulamadim) illa ics v10 a ya geri donecez herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti198080 -- 3 Nisan 2013; 19:02:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su konuyu acsanizda bizde rootlasak telefonu....bu arada daha once konu acmissiniz root hakkinda o yontem jb v20 b de olmuyor ne yazikki.....xda daki hicbiri olmuyor(yada ben bulamadim) illa ics v10 a ya geri donecez herhalde

• şimdi uğraşıyorum zor değil. aynı rom flaşlarken ufak bi hileyle rootlucaz.
  • quote:

şimdi uğraşıyorum zor değil. aynı rom flaşlarken ufak bi hileyle rootlucaz.

size zahmet yapilisini paylasirsaniz

• quote:

Orijinalden alıntı: musti198080

quote:

şimdi uğraşıyorum zor değil. aynı rom flaşlarken ufak bi hileyle rootlucaz.

size zahmet yapilisini paylasirsaniz

root konusunu ilk konuya ekledim.
  • v20b europe rom için root yapmayı ilk konuya ekledim arkadaşlar.
  • quote:

v20b europe rom için root yapmayı ilk konuya ekledim arkadaşlar.

cok saolasin eline saglik en kisa surede deniyecegim....suan mobilim

• Bir türlü olmuyor ya, çok istiyorum bu güncellemeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technological Person

Bir türlü olmuyor ya, çok istiyorum bu güncellemeyi.

nerde sıkıntı yaşıyosun yardımcı olmaya çalışalım
  • quote:

quote:

Daha önceden söylemiştim B2C Client Tool olayı.
  • quote:

quote:

quote:

Daha önceden söylemiştim B2C Client Tool olayı.

usb hata ayıklama açık olarak deneyin birde usb kablosunu takınca çıkan seçenekleri tek tek seçin mtp, lg yazılım vs. her seçtiğinizde sürücülerin kurulmasını bekleyin

• antutu da jelly bean güncellemesi ile aldığı puan
     [root eklendi] LG OPTİMUS  L9 P760 JELLY BEAN  TÜRKİYE ve AVRUPA ROM FLASH(TR jelly bean çıktı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer47

antutu da jelly bean güncellemesi ile aldığı puan
     [root eklendi] LG OPTİMUS  L9 P760 JELLY BEAN  TÜRKİYE ve AVRUPA ROM FLASH(TR jelly bean çıktı)

skor pek değişmiyor ama benim fark ettiğim 3d uygulamalarda performans artışı var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezer47

antutu da jelly bean güncellemesi ile aldığı puan

skor pek değişmiyor ama benim fark ettiğim 3d uygulamalarda performans artışı var.

aynen öyledir..
  • arkadaşlar jelly bean yükledikten sonra pilde sorun oluştumu....şarj ıcs ye göre hızlı tükeniyo....sorun bendemi anlamak istiyorum...bu sorunu yaşayan başka ardaşımız varsa yorumlarla paylaşırsa sevinirim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: albayrakkoz

arkadaşlar jelly bean yükledikten sonra pilde sorun oluştumu....şarj ıcs ye göre hızlı tükeniyo....sorun bendemi anlamak istiyorum...bu sorunu yaşayan başka ardaşımız varsa yorumlarla paylaşırsa sevinirim.....

sen eğer telefonu ıcs yi kullanırkenden daha fazla kullanırsan hali ile şarj daha fazla gider ki ilk etaplarda bende güncelllemeyi kurduktan sonra yeni şeyler keşfetmek yeni uygulamalar kurmak süreti ile baya bir kurcaladım benime cok gidiyordu. ama dün saat sabah 9 da şarjdan cıkardım normal düşük ışık seviyesinde fazla oyun oynamadan sadece temple run oynadım.. uzun süreli bir mesajlaşma ve telefon görşmesi yaptım markette takıldım geceleyin uygulama indir dene kaldır yaptım an itibari ile telefon şarjı % 44

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.