Şimdi Ara

Root etme il ilgili anlamadıgım bikac sey var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir suredir Note 2 kullanıyorum; şimdi elime bir de SIII gecti ve sIII u rootlamak istiyorum.

1.Bu işi custom rom yuklemeden yapabilir miyim? Yani stock rom kullanmaya devam etmek sadece root erişimine sahip olmak istiyorum.
    2.Eger sadece root etmem mumkun ise custom rom lar ile artan sayac olayı bunda da artacak mı?
    3.Anneye anlatır gibi sadece root işini SIII için anlatan bir rehber nerede bulabilirim?. (O kadar cok sey yazılmıs ki cok kafası karısıyor insanın)
    4.Odin versiyonu bu işte onemli mi yoksa en son versiyonu mu kullanmak gerekiyor?
    5.Telefondaki su anda yuklu versiyonun bu işe bir etkisi var mı yoksa versiyona gore yapılacak işlem değişiyor mu?

• 1.Custom gerekmez

2.Odin ile yüklediğin icin download modda odin sayacı var ve artacak ancak telefonu rootladığın için sayaç sıfırlama programıda var

3.Rehbere gerek yok odin ile kurulumu öğrenin yeter gerekirse ben size anlatırım ama lütfen işin kolayına kaçmayın bi araştırın

4.Değil ama odin 3 ü kullanın en güncel sürüm iyidir

5.Var diye biliyorum s3 4.1.2 root yazıp dosyasını o şekilde indirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

1.Custom gerekmez

2.Odin ile yüklediğin icin download modda odin sayacı var ve artacak ancak telefonu rootladığın için sayaç sıfırlama programıda var

3.Rehbere gerek yok odin ile kurulumu öğrenin yeter gerekirse ben size anlatırım ama lütfen işin kolayına kaçmayın bi araştırın

teşekkur ederim, surekli okuyorum ama cok karısık geldi. Devam edecegim okumaya kolayına kacmadan. Sorum oldugunda size ozel mesaj yollayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sumak

quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

1.Custom gerekmez

teşekkur ederim, surekli okuyorum ama cok karısık geldi. Devam edecegim okumaya kolayına kacmadan. Sorum oldugunda size ozel mesaj yollayabilir miyim?

Tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.