Şimdi Ara

[ROOT]+[Stock ROM] Asus FonePad 7 (ME372CG) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sonra gelen siyah ekrana "fastboot flash update " yazıp tab a basarsanız orda içine attığınız root dosyasını seçip enter a basıyoruz ve işlem telefonda devam ediyor ve cihaz rootlu olarak açılıyor.

Bu tarif de birşeyler eksik ne yaptıysam olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.link de kırık

Kaynak olarak belirttiğiniz forumdan çeviri yapmışsınız ancak birşeyler eksik ya da unuttunuz onun için kendiniz denediniz mi diye sordum

• TUFANER kullanıcısına yanıt
    Zaten bu işlemlerle uğraşan birisi bunu cihaz kapalıyken yapıldığını biliyordur kardeşim.. Anlattığım işlemleri birebir uyguladım bende hiçbir sıkıntı yok senden kaynaklanıyor tab a basarak olmuyorsa içine attıgın root dosyasının adını birebir yazarak işleme devam edebilirsin,hangi 1. link kırık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkollayan -- 10 Ağustos 2014; 11:25:13 >
  • mkollayan kullanıcısına yanıt
    Bana 4.4.2 stock rom lazim. yani son versiyon kitkat, ara ara bayılacazım ayol. Bi el atın lütfen

• mephistopheless kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada ekledigim 6.3.6 surum root dosyasi kitkat icindir onu indirerek root islemini takip edip rootlaya bilirsiniz. Kolay gelsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkollayan -- 16 Ağustos 2014; 10:06:22 >
    Yok yok ben yanlis anlattim sanirim, root yaptim sıkıntı yok. Ama bana direk stock rom lazim. Root dosyasi degil.

Kitkat 4.4.2 stock rom. Me372cg cihaz için.
    Elinde cihazi olanlar rom kopyasini alip bana iletebilirler
    Pardon ben yanlis okumusum.Kitkat stock rom yok malesef eski surumu yukleyip rootlamadan guncellestireceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkollayan -- 16 Ağustos 2014; 23:30:04 >
    Düşük versiyona güncelleyince sakatlık çıkmasın şimdi?
    downgrade işlemi yani.
    yok yok öyle olmaz o, tırstım.
    Kitkat stock romu konuya ekliyorum ordan indire bilirsin ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkollayan -- 17 Ağustos 2014; 10:46:38 >
    Ooo supersin, ara ara bulamadim. Nereden buldun?

Simdi tek sorum kaldi. Cihazim 4.4.2 bu verdigini yuklersem sorun yasar miyim?

Bağlantılarım var yok hiçbir sıkıntı çıkmaz yükleye bilirsiniz.

• 6.4.2 güncellemesiyle sinyal gitti bende geri dönmek için 6.3.6_user.zip ' i hafıza kartının kök dizinine attım, sd download dedim ve "can't image file..." yazdı kırmızı yazıyla ve de ilerleme hiç olmadı 10dk. bekledim. Yardım edebilecek varmı?
  • yanlış yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrQressive -- 7 Eylül 2014; 0:10:17 >
    hocam dogru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama elimde asus fonepğad 7 k00e(ME372CG) var.bundan yaklaşık on gun once gelen bi sistem güncellemsinden sonra şebek gitti .işin ilginc yanı alman hattı takınca şebeke var ama türkcell avea felan takınca sebeke yok.yardımcı olabilirmisiniz?teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.