Şimdi Ara

ROOTSUZ UYGULAMA HAFIZASI BÜYÜTME (REPARTİTİON) - GENERAL MOBİLE DİSCOVERY (SADECE KİTKAT SÜRÜMÜNDE İŞE YARIYOR) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
20
Favori
38.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    usbde sıkıntı yok.olsa dosya flan aktaramam. driver konuusunda olabilir. evet hocam yüklü yazılım yükleme aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto18

usbde sıkıntı yok.olsa dosya flan aktaramam. driver konuusunda olabilir. evet hocam yüklü yazılım yükleme aracı

Kapalıyken bataryayı çıkarıp deniyorsun değilmi hocam..
  • furlaka kullanıcısına yanıt
    evet hocam kapalıyken önce bataryayı söküyorum. sonra usbyi takıyorum.bağlanıyor 3 sn sonra çıkıyor.müşteri arayışındayım satmayı düşünüyorum.kasma flan yapmıyo da en ufak bi sorun hoşuma gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto18

evet hocam kapalıyken önce bataryayı söküyorum. sonra usbyi takıyorum.bağlanıyor 3 sn sonra çıkıyor.müşteri arayışındayım satmayı düşünüyorum.kasma flan yapmıyo da en ufak bi sorun hoşuma gitmiyor

Aklıma başka bişey gelmiyor hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furlaka kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam seni de yorduk. neyse artık. bi kaç gün şehir dışına çıkacam. sonra da bakarım bunun işine
  • Telefonu garanti dışı bırakıyormu bu?

• Muhtemelen evet. Servise gönderirken orjinalini flashlarsın olur biter. Tabi yinede risktir..
  • Androd 4.2.1 (Jelly Bean)
    için çözümü olan var mı?
  • bir türlü yapamadım.çünkü yazılım yükleme aracı telefonumu görmüyor.sonra dikkat ettim telefonu pcye bağlayınca otomatik şarj özelliği başlıyor ancak dosya okuma özelliği başlamıyor.mecbur manuel olarak dosya okuma özelliğini açmak lazım.ancak telefon kapalı olması gerektiği için de porgram görmüyor teli
  • Benim bir sorum olacakti. Ben kitkat yukledim. Uygulamaları yukluyorum zar zor hata ver vere. Ancak telefonu yeniden baslattigimda facebook veya twitter gibi ugulamalrdan bazıları kendiliğinden siliniyor. Sizin de başınıza geldi mi?

• bende beceremedim bir türlü olmadı. tel bağlanıyor sonra bağlantı gidiyor ama değişiklik olmuyor.
  • 3 kere aynı şeyleri yapıp yüklememe rağmen
    sistem kapasitesi 3,57 gb
    telefon hafıza kapasitesi 442 mb
    sistem boş alan 50,80 mb
    telefon hafızası boş alan 441 mb

arkadaşlar bir çözüm tavsiye edebilir misiniz?

EK: problem giderildi, ben ısrarla eski dosyaları atıyormuşum, tanrianubis sayesinde problem giderildi, furlaka ve tanrianubis sağolun sizin sayenizde telefon sıfır km oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PORAY -- 5 Nisan 2015; 0:58:39 >
  • bende de olmadı bir türlü yükleme işlemi başlamıyor.
  • Ben 4 ay bu şekilde kullandım telefonu.Ardından ekran sararması nedeniyle garantiden yine bu şekilde değişim kararı çıkarıp sattım..Son günlerde yapamayan çok kişi var.Benim aklıma direkt gm firmasının yazılım yükleme programında değişiklik yaptıkları, bu yüzden sorun çıktığı geliyor..Yoksa ilk 2 sayfadakilerin hiçbirinden bu tip şikayetler gelmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGA CİNAYET VAR

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Ben 4 ay bu şekilde kullandım telefonu.Ardından ekran sararması nedeniyle garantiden yine bu şekilde değişim kararı çıkarıp sattım..Son günlerde yapamayan çok kişi var.Benim aklıma direkt gm firmasının yazılım yükleme programında değişiklik yaptıkları, bu yüzden sorun çıktığı geliyor..Yoksa ilk 2 sayfadakilerin hiçbirinden bu tip şikayetler gelmedi..

Seninkini at ozaman ?

Akşam eve gidince bakarım silmemişsem yükler linki koyarım buraya..

• Arkadaşlar 16 gb GM da win 8.1 64 bit de driver sorunu var mtk 65xx driveri kurulmuyor sonra buldum 64 bit imzasız driver kurmayı açmadan izin vermiyor driver kurulumuna onu kurdum fakat yine telefonu bağlayınca kapalı konumda telefonu görüyor 1 sn sonra tekrar kayboluyor telefon o arada 16 gb için olan dosyaları kuruyor gözüküyor ama bir değişiklik olmuyor hafıza aynı duruyor.
  • Başlığa sadece KitKat ile çalışan bir yöntem olduğu bilgisi eklenmeli. JB ile olmuyor, boşu boşuna kaç kere denedik... Hata ekte. Root ile kullanıyorum, hafıza büyütme tekniği bilen var mı?
     ROOTSUZ UYGULAMA HAFIZASI BÜYÜTME (REPARTİTİON) - GENERAL MOBİLE DİSCOVERY (SADECE KİTKAT SÜRÜMÜNDE İŞE YARIYOR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWe -- 19 Nisan 2015; 19:04:22 >
  • Bak bu aklıma gelmedi..Gm yazılım yükleme uygulamasıyla kitkat yüklendiği için herkes kitkatta işe yaradığını anlar diye düşünmüştüm.Belkide sorun yaşayanlar kitkat sürümü yüklü olmadığından bu hatalarla karşılaştı..

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Bak bu aklıma gelmedi..Gm yazılım yükleme uygulamasıyla kitkat yüklendiği için herkes kitkatta işe yaradığını anlar diye düşünmüştüm.Belkide sorun yaşayanlar kitkat sürümü yüklü olmadığından bu hatalarla karşılaştı..

KK yazılım uygulaması diye bir şey yok aslında. SPFlashtool'un MTK6589'la çalışan versiyonu. JB'e downgrade etmek için yayınlanan resmi GM dosyasında yine aynı tool var. Ben aşağıda linkini vereceğim konuyla repart yaptım. Biraz zahmetli ama bu da sağlam bir yöntem. JB ile repart yapmak isteyenler yönelebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_83281305/tm.htm

Not: Root ve custom recovery gerektirir.

• Arkadaşlar bende denedim bu işlemi ancak başarısız oluyor ve altta ss verdiğim hatayı alıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Telefonda rootsuz olarak kitkat bulunuyor ve alet 4gb versiyon. Ebr dosyalarını değiştirdim. Eskileri yedekledim ve işleme başladım.Telefonu kitkata yükselttiğim kendi yazılımımı değil burada arkadaşların paylaştığı setup'ı kullandım. Setup dosyasının adı Yazilim_Yukleme_Araci_KitKat_16GB bu sadece 16gb olanlara özgü olan bir program mı, bundan dolayı bir fark olması mümkün mü?

ROOTSUZ UYGULAMA HAFIZASI BÜYÜTME (REPARTİTİON) - GENERAL MOBİLE DİSCOVERY (SADECE KİTKAT SÜRÜMÜNDE İŞE YARIYOR)

Edit: Sorun yükleme aracının 16gb olmasındanmış. Gm'nin sitesinden 4gb versiyonu indirince yükleme sorunsuz tamamlandı ve alan açıldı. Emeği geçenlere teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notredame_kamburu -- 21 Nisan 2015; 0:48:16 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.