Massive Entertainment'den Daniel Berlin ile Far Cry 3'ün multiplayer modlarının detaylarını konuşuyoruz.
Bence olmsuz yorumlar atmak içi erken oyun henüz Alpha aşamasında.Ama takım oyununa dayanacak olması çok iyi olmuş.
Güzel bir oyun bizleri bekliyor .
Bu oyun bomba gibi geliyor.Erdinç bey teşekkür ederiz
Biraz COD'a özenmiş BF3 ile alakasız
ben bu oyunu tek multiplayer için yine alırım
kusura bakmaıyın ama arkdaslar bır cod multi faciası(forever cs)
danyal :D firestorm bana sanki Quake'ı çağrıştırdı..
Gayet güzel bir oyun olacak 2. oyundan baya bir ders çıkarmışlar gibi.
kendi sesiyle dublaj ilginç olmuş :D
tek sevdiğim şey sonuncuyu ortada haşat etmeleri :D :D geri kalanında endişeliyim
Bu oyunu da BF3 COD ile karşılaştırdınız ya inanın intihar sebebisiniz
Multiplayer'ı gerçekten güzele benziyor, üzerindede baya çalışıyorlar gibi bir hava var çıksın orjinal alalım..
ttnet ile video izlemek ölüm burada 1mb ile 1 saatir yarısı doldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks
Biraz COD'a özenmiş BF3 ile alakasız
ben de diğer haber başlığında cod klonu olmuş dedim ve beğenmediler yorumumu.. millet bayılıyor artık ekranda salak saçma offensive kill +100, eşşeğin zkill +200 gibi mal mal şeylerle rank atlamaya.. fps'ler birbirinin kopyası hale geldikçe ergenler daha bi gönülden bağlanmaya başladılar böyle saçmalıklara..
KONUYLA İLGİLİ DEĞİL FAKAT ÇOK ÖNEMLİ Black Ops 2 sanıldığından yakın olabilir Pazartesi, 09 Nisan 2012 13:12 Call of Duty: Black Ops 2'ye ait logo, firmaların adıyla birlikte 28 Nisan tarihiyle görüldü.
Gün geçmiyor ki yeni bir Call of Duty: Black Ops 2 söylentisi çıkmasın. Bu kez de Call of Duty: Black Ops 2'nin altında 18 Nisan 2012'yi işaret eden "04.28.12" rakamları yazan görüntüsü ortaya çıktı. Call of Duty: Black Ops 2'nin dünyaya tanıtılacağı tahmin edilen görüntünün sağında ve solunda Activision ile Treyarch'ın logoları bulunuyor. Şayet görüntü gerçekse Call of Duty: Black Ops 2'yi bu ay göreceğiz anlamına gelebilir.
Oyunun grafikleri BİRAZ bf heroese benzio
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme