Şimdi Ara

Roque MasTer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Fire Darkede Roque masterini Nasil açacaizzz lütfen yardim edin

• ben dün patos da baskına gelen bi assasine dalıyordum master yandı oha falan oldum
  • ya acil lasim hadi plsss Bilenlerden cevap bekliorum
  • bak kanka anlatıyorum dedıklerımı adım adım yap

1. adım)10 safir 10 opal 10 cristali al ve linrt'a gec orada deru seklınde bi amca vardı arc mage drake ona sağ tıkla ve üsttekini sec senden opal safir cristallerı ıstıcek confirmde sana magic jevel powder diye bi şey vercek onu al

2.adım)arc mage drake amcanınkarsısında secret agent clerance teyze var ona sağ tıkla bu sefer ortadakini sec ve senden lesath shaula bakirra ve 10 blood of glyptodon isticek onlarıda ver sana magic jevel powdera bnezer bi şey vercek onuda al ve gene secret agen clerence teyzeye sağtıkla 2.ob la baslayanı sec ustte olması lazım confirmde artık mastersın

oldun shadow wain ve 200 atack aldın tebrikler

umarım yardımcı olabilmişimdir
  • ALLAH RAZİ OLSUN SENDEN KANKA SAolasin
  • Daha 1-2 saat önce açtım anlatam şini önce 10 opal 10 safir 10 kristal ı raibadaki o arch mageye veriyon magic jewel powder alıyon sonra gidiyon asga ya ordan secret clarence agent i buluyon holy water of wenom a tıklıyon bakirra lesath shaula ve 10 glydopont kanı veriyon alıyon..
    Sonra yine aynı yerden 3. sıradaki 2ndJobChange ye tıklıyon ve iş bitiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.