Şimdi Ara

RoRg yuzugu aramak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HC de 20 paragondur ariyorum... jungers rule... filan her yolu denedim. henuz dusmedi... 1 defa yuzuk atti ama gorg degildi...

valla kafayi yedirtir adama:/

• Benim normal-split'te ilk 30 cache denememde çıktı 1 tane, toplu açmıştım hepsini. 1 tane dandik bulup soket açtığıma şükür ediyorum aslında, oyunun başından aughilds, cain, asheara, blacktorn gibi kolay set'leri birleştirmesi yetiyor, daha iyisi gelene kadar idare ediyorum.

Daha fazla kafayı yemek istemiyorsan bu linke bakma:http://www.diablo3ladder.com/viewlegendary/582/0/hardcore/eu/Ring-of-Royal-Grandeur.html
    Adamlar fenalarını bulmuşlar, max mystic yapmışlar bile.

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    yok hocam niye kafayi yiyim..:D RNG sonucta... ama patchten oncek 300 boxta filan dusmustu...

umarim simdi oyle olmaz... dun 70 olunca 25 tane actim bugun 30u tamamladim... arada birer acmisligimda var... gidiyor yine 100e dogru... Gerci bir yandan iyi oluyor. Aksiyona akmadan once normal zorlukta karakteri gelistiriyoruz. paragonlarin gelmesi de ilerde avantaj sagliyor... ama sıkıyor işte....
  • "Kafayı yedirtir" diye yazmışsın, o yüzden bakma dedim.
    Ben cooldown'lı ve soket'li bir grandeur istiyorum 2.'sinde bulurum umarım. Çünkü bu sezon beni cdr archon gitmeye sürükledi, vyr'ler 2'şer 3'şer yağınca, üstüne gem özelliğini katlayan helm düşünce kaderde archon varmış diyerekten born ve crimson'ları çaktım. Sırada source, cdr'li gloves ve cdr'li grandeur lazım. Şu an 20 saniye civarında olan archon, bu 3 bölge max 8 cdr çıksar 12 saniyeye iniyor.

Bu arada grandeur'de taktığım gold gem'i şu anda inanılmaz OP durumda, takarsanız gold sıkıntısı çekmezsiniz. Oyun biraz ilerlesin, yerine düşündüğüm başka gem'ler var T4 üzerisi için, şimdilik bu dps gem'i olmadan da akıyor nasılsa...

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    o gem super zaten. bende o takili goblin vaultlara girince acayip gold yagiyor. 3 vaultta 28m gold topladim.
    Onun yaninda bir bilgi daha vereyim. Vaulta girince bossu oldurmeyin. durmadan goblin cikariyor. (5-6 defa filan. saymadim ama) bossa dokunmadan goblinleri kesin. hem gem hem legend atiyor...

Bu arada hala rorg yok:/ bugun kilerle birlikte 70i gectim. sanirim yine 300de filan cikacak. pufff...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 2 Eylül 2014; 16:03:48 >
  • Benim 500 box falan açtım sanırım 10 tane rorg yüzükten attı ama maalesef hepsi çöp takmıyorum ama ne olur ne olmaz diye 5 tanesini saklıyorum. Hepinize bol leg li günler dilerim , gl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezonda rorg konusunda çok şanslıyım. 70 olur olmaz bounty'e girdim 3 tane kutu yaptım açınca pat diye chc'li birtane düştü. Dün de bir arkadaş bounty yapmış kutuyu al diye çağırdı. Ondan da bir tane dex rorg çıktı. Monk açmayı düşünüyordum iyi oldu :)
    altın konusunda söylediğiniz gem hiç aklıma gelmemişti ama dün biri T5 biri T6 ikitane goblin realm yakaladık. 250m altınım oldu ki oyun sonuna kadar çok rahat yeter :)

Goldskin + Squirt's necklace kolye + Sunkeeper çıkarsa yanınızda bulunsun bunları goblin realm çıkınca kullanabilirsiniz.
  • Naledolası RoRG. Bıktırdı yav her sezon bununla uğraşıcaz birde
  • Bende cok sansliyim 70 olduktan sonra 1 tane actim 7 as 50 critli geldi. Cc yi yaptikmi islem tamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xanty kullanıcısına yanıt
    Socket?
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    valla ladder oncesinde bulmak icin 300 box acmistim. suanda 80 tane actim tik yok. 10 tane daha acacam yemekten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Socket?

Soketi baska yerden uyduracaz artik.Bunu bulup soket aramak ayip olur :)

Düştümü tam düşüyo şansıma örnek kemer

Buda karakter 2-3 günde t4 yapar vaziyete geldi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/xantytr-2962/hero/47359968

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 2 Eylül 2014; 18:57:59 >
    Legendery Gemsiz olurmu hiç yav yapma etme
    hocem guzel yuzukte... wizard icin cd yerine cc gelseymis.... ozaman socket olabilirdi... ama cd olunca cc aramak uygun olmus...

bu arada kemer super hocam..:D banada dusse keske HC'de... kiskandim valla:D
  • Bugün üstümdeki slotlaırn hepsi dolacak şekilde normal zorlukta dizdim, tam 2 tane düştü yüzükten. Hatta bitanesinde slot bile vardı ahaha:)
  • Yahu şu yüzüğü kaldırsınlar ya her öldüğümde şunu farmlamaktan gına geldi. Vallahi sinir hastası yapıyor bir de olmazsa olmaz resmen

• Nuke General kullanıcısına yanıt
    101. box actim hala yok.... 10ar 10 ar aciyorum... simdiye kadar 13 tane shoulder cikti... 3 tane mad monarchy cikti... birde dalga gecer gibi uyduruk bi ring atti:/

artik teker teker aciyorum... valla onceki seferde 300den sonra saymayi biraktim sonra cikti.. bunda da oyle olacaksa abooo....
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Sen ciddimisin? 300 box nedir abi. Cidden şu random drop olayı çok acayip.
  • 0 MF ile 200 e yakın kutu actım düşmedi

chain set nage yüzük falan 200 mfli set yaptım 10 tanede 2 tane cıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

101. box actim hala yok.... 10ar 10 ar aciyorum... simdiye kadar 13 tane shoulder cikti... 3 tane mad monarchy cikti... birde dalga gecer gibi uyduruk bi ring atti:/

artik teker teker aciyorum... valla onceki seferde 300den sonra saymayi biraktim sonra cikti.. bunda da oyle olacaksa abooo....

Aslında oynanmak istenen set için elde 1 parçası eksikse rorg için zorlamak belki mantıklı gelebilir.
    Mantıklı olmamasına yönelik örnek verirsem: Firebird set 7 parçalı bir set ve 6 set bonusu iş yapıyor. Elde 5 parça varsa rorg aramak bir yöntem, ama belki de 6. parçayı bulup rorg olmadan set ile akmak diğer yöntem. Hatta 6. parçayı bulmak belki rorg bulmaktan çok daha kolay olur; çünkü setteki eksik 2 parçadan 1'ini almaya yönelik şans da var yanında.
    Sürekli rift, grift ve kadala yapınca eksik 1 parça yakın zamanda düşecektir; ancak rorg düşürme şansını bu örneğe göre daha düşük görüyorum.

Oyunu oynayarak düşecek diğer leg'ler ile char daha seri gelişir, rorg bir yerde zaman kaybı oluyor; arada rift dışında birkaç bounty yapılarak şans yine denenebilir ama rorg'da ısrar etmek bence özellikle sezondayken zaman kaybı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.