Şimdi Ara

Ros da doctor op mu olmus?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ros da wd bana biraz op olmus gibi geldi. Suanda monk, wd, dh ve crusader ile t6 rahat temizleyebiliyorum. Ama aralarinda en rahat en hizli temizleyen acik ara wd. İtemlarim vs hemen hemen birbirine denk orda sorun yok ama hakikaten wd nin ustunlugu var. Wizard ve barbari denemedim t5 te onlari bilemiyorum tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 7 Eylül 2014; 22:29:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Aynen Op durumda.Barbarda amele gibi elitlerin altında tepelenerek bişeyler yapmaya çalışıyor.Blizz ve mükemmel balansı.
  • wd için nasıl bir build seçmeliyim hala alışamadım fetish garangutan dog karışık bi pet build yaptım şu anda t3 solo çok rahat gidiyorum sete dair hiç bişeyim yok ama jeramdır teodur kukry vs toparlayamadım itemleri dusmuyo daha dogrusu o kadar shard farm yapmama ragmen
  • Şu anda bir OP belirlense DH olur.
    Ama öyle düşünmeyin, solo için ayrı sıralama, party'ler için ayrı sıralama var grift'lerde. DH oynuyorsanız kendi sınıfınız içinde kendinizi değerlendirirsiniz, her sınıf için böyle.
    Gönül elbette tüm sınıflar birbiriyle dengede olsun ister, ama malesef oyunun başından beri oraya buff, şuna nerf derken anca bu kadar dengeleyebildiler. Her sınıfın OP olduğu zamanlar vardı.
    Oyunun ilk çıktığında DH. Sonrasında WW barbar, devamında CM wiz furyası. RoS öncesinde WD pet build ile coşması. Monk? yine RoS ile beraber Rimeheart ile biraz gittiği söylenebilir. Crus da Shotgun'dan iyi akmıştı, şimdi işlevi zayıfladı. OP değişiyor özetle.
  • Valla arkadaslar butun karakterlerim 70 de birkac gundurde hepsiyle karisik oynuyorum. Bana gercekten wd op gibi geliyor. Ozellikle firebomb un % arttirinca, mask of jeram varsa vede saglam bir setiniz varsa hakikaten supuruyor. Bende suanda bunlarin hepsi mevcut ve torment 6 solo atabiliyorum. Bana en cok sorun cikartan uzerime ziplayarak gelen eliteler..tabi birde rift gardiyanlar. Ama bunlar disinda sorunsuz farmliyorum.

Ondan sonra ise crusader gayet saglam oynanisi var. Monk un gucu bence herzamanki gibi. Barbar ise bilmiyorum crusaderin rangedleri veya monkun hizindan sonra pek oynayasim gelmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 7 Eylül 2014; 22:32:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.