Şimdi Ara

Ros Değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugun bakabildim aldım denedim act V bitirdim yarım saat kadar sürdü adv moda akşam bakarım artık yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

Bu arada yarim saat dedigim normal modda sadece run yaptim hizlica amac adv acmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgencel -- 8 Nisan 2014; 1:21:28 >
  • Cevaplar insanı gaza getiriyor. :D alacağım sanırım :D ama şu anki karakterim çok kötü. Wiz ile 60 levelda buffsız 70k dpsim var. Biraz zaman gerekecek kasmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu vize haftam geçsin hemen alıp başlayacağım sizler gibi. Benim için kötü bir zamana denk geldi. Kanat hediyesinide kaçırdık yanarım yanarım ona yanarım
  • Ana oyunu 6 ay oynayan adam bunu yıllarca oynar.
  • Muhtemel olarak oyle Gencay. Son act kisa gelsede sonrasinda acilan eventlar hos olmus. Loot sistemi ve Rift olaylari tatmin edecek derecede guzel. Act 5 boyunca 5 leg 1 leg recipe farmlamak oyunda degisiklikler oldugunu fazlasiyla gosterdi. Bir legde chestten farmladim eskiden bakmazdim bile chestlere simdi elimden geldigince es gecmemeye calisiyorum. Bakalim cursaderide deneyecegim herhalde :) Almak isteyen arkadaslarada tavsiye ederim bu sefer blizzard karsiligini vermis gercekten sanirim :)

• PVP sistemi hala gelmedi değil mi ? Yada gelecek mi ?
  • bende aral dan söyledim ama hala hazırlanıyor diye yazıyo arkadaşlar ,
    siz nereden aldınız direk kod olarak alacağımız yer varmı yoksa aral ın kutulamasını ve elime ulaşmasını 1 hafta bekleyimmi
    (tabi indirimde önemli kampanya cart curt tavsiye edinde başlayalım bizde )
  • kartla aldım ben dogrudan
  • Geldi başladım oynamaya ama adam gibi tüm map i açıpta act5 i bitirmedim bir baktım yalnızca, şuan için hoşuma gitti gerçi ben sırf WD piranalar için alacaktım bu paketi çok heves etmiştim :D
    Neyse crusader başlasammı yoksa monk yada barbardan sonramı kassam karar veremedim. Bu bölümde crusader ana konudaki bazı yorumlar class hakkında düşündürdü beni.
    Ros u daha adam gibi keşfedemedim ama yinede merak ediyorum üstünden bir süre geçtikten sonra ros böyle yaygınlaşıp bütünleşik satışlar yapıldıktan sonra nasıl olacak sizce durum?
  • PVP gelmedikçe bu seri çöptür
  • bu oyun farming üzerine kurulu nesine pvp istiyorsunuz çözemedim kaç zamandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

bu oyun farming üzerine kurulu nesine pvp istiyorsunuz çözemedim kaç zamandır

oyun farm için fazla kısa ve kolay ragnaroku bilirmisin bilmem ama has farm oyunu öyle olur gerçi onda pvpde var ama,zorluk öyle olmalı ki farm oyunu olsun burda bir item düşürüyosun 550dex diyelim 551 dex olsun diye uğraşmak farm değil enayiliktir.
    Bu kısacık actlerle ve kolaylıkla. çıkardığın itemleri en azından deneyecek bir pvp olması gerek.Yada haritalar artacak çok zor ve moblara özel legendaryler olacak öyle herkesin bulamayacağı itemler olacak şimdi şuan bir legendary item ismi versem burda en az 30kişide var o item ne anlamı kaldı farm böyle farmmı olur?

Kardeş Arpg hack&slash oyundan ne bekliyorsun bilmiyorum da diablo 2'de de böyleydi bu olay. Malthael kestim oyun bitti mantığındaysan sana göre değil oyun zaten. Min-max üzerine kurulu oyunlar. Sen arpg'den mmorpg elementleri bekliyorsun, hiç bekleme WOW'da takıl o zaman...

• quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

bu oyun farming üzerine kurulu nesine pvp istiyorsunuz çözemedim kaç zamandır

oyun farm için fazla kısa ve kolay ragnaroku bilirmisin bilmem ama has farm oyunu öyle olur gerçi onda pvpde var ama,zorluk öyle olmalı ki farm oyunu olsun burda bir item düşürüyosun 550dex diyelim 551 dex olsun diye uğraşmak farm değil enayiliktir.
    Bu kısacık actlerle ve kolaylıkla. çıkardığın itemleri en azından deneyecek bir pvp olması gerek.Yada haritalar artacak çok zor ve moblara özel legendaryler olacak öyle herkesin bulamayacağı itemler olacak şimdi şuan bir legendary item ismi versem burda en az 30kişide var o item ne anlamı kaldı farm böyle farmmı olur?

Kardeş Arpg hack&slash oyundan ne bekliyorsun bilmiyorum da diablo 2'de de böyleydi bu olay. Malthael kestim oyun bitti mantığındaysan sana göre değil oyun zaten. Min-max üzerine kurulu oyunlar. Sen arpg'den mmorpg elementleri bekliyorsun, hiç bekleme WOW'da takıl o zaman...

+1

• Bende ilk çıktığında almıştım birkaç gün oynayıp bırakmıştım şimdi ros geldi bir şans daha veriyim dedim 1 haftadır aralıksız oynuyorum çok zevkli olmuş oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

Bende ilk çıktığında almıştım birkaç gün oynayıp bırakmıştım şimdi ros geldi bir şans daha veriyim dedim 1 haftadır aralıksız oynuyorum çok zevkli olmuş oyun

Benimde hoşuma gitti ne yalan söyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgencel

Bugun bakabildim aldım denedim act V bitirdim yarım saat kadar sürdü adv moda akşam bakarım artık yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

Bu arada yarim saat dedigim normal modda sadece run yaptim hizlica amac adv acmak

Bende nasıl yarım saat sürdü diyecektim .. Sonra okudum biz arkadaşla t1 de başladık 10 saat civari sürdü.. Maximum 14 saat sürüyor zaten..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.