Şimdi Ara

RoS/Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reaper of souls geldiğinden beri hiç oynamıyorum, sanırım skiller vs. çok değişmiş. Baştan başlayacağım, hangi class'ı önerirsiniz ? Barbarian düşünüyordum ama çoğu kişi Reaper of Souls'tan sonra kötü oldu diyor.

• hepsinin ayrı tadı var, bilirsin zaten diabloyu ben wizard'ı seviyorum ne kadar kötü yapabilirler ki onu oynarken zevk alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Levi

Reaper of souls geldiğinden beri hiç oynamıyorum, sanırım skiller vs. çok değişmiş. Baştan başlayacağım, hangi class'ı önerirsiniz ? Barbarian düşünüyordum ama çoğu kişi Reaper of Souls'tan sonra kötü oldu diyor.

crusader !
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkaneker19

hepsinin ayrı tadı var, bilirsin zaten diabloyu ben wizard'ı seviyorum ne kadar kötü yapabilirler ki onu oynarken zevk alıyorum

İlk Demon Hunter başlamıştım sonradan çok kötü oldu, patchten sonra karakterlerde çok farklılıklar oldu mu peki ?
  • Şu anda serilik açısından ve gear'ı daha kolay/çabuk toplayarak T3 üzeri gidilmeyi baz alırsam sıralama şu şekilde:

WD > Crusader > DH >= Wizard > Monk

WD pet build'i 2 item bulsan yaparsın (mask of jeram helm ve tasker eldiven) ve T3'ten akarsın.
    Crusader akkhan seti fullersen (Kadala'dan kolay toplanıyor) T4'ten akarsın, 1 tane de silah bulman lazım.
    DH cluster arrow build ile üzerini biraz dizince T2'den gidersin; maurader toplarsan, güzel silah ile T4'e geçersin.
    Wizard oynama şu an boşver. Üstteki 3'lüye göre yavaş kalacaktır. Şimdilik bence cdr archon build'i idare ediyor, toplaması-uğraşması zahmetli yeniden başlayan biri için zor.
    Monk'un işi zor, gear toparlamak diğerlerine göre daha zor. Zdps build ile party ile T6'yı diğerlerine göre kolay/çabuk yapar ama item-gear ayarlamak yeniden başlayan biri için zor.

2.1 sonrası ise DH şaha kalkıyor; PTR'da Monk'lar da akıyor şu an ama Monk item'lara (rimehart, furnace gibi) ve EP nerf gelecek patch çıkmadan, ne olur bilinmez şu an; Wiz da dibe vurdu şimdilik ama patch sonrası FB set bonusunu güzel bir şey yaparlarsa yeniden düşünülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Temmuz 2014; 13:31:37 >

• bak soyleki oyunda wizard ve barbarian yok twitchte hele hic yok herkes wd wd wd sonra da dh ama dh oynayanlar ptr oynuyor cunku wd ve dh oyunun en iyi siniflari oldular wdden bahsetmek bile istemiyorum 2 iteme oyunu bitiriyor arkadas dh de arsenal ( multishotun runu ) iki kat vurmaya baslayacak 2.1 ile . 2.1 ile arsenal kullanacak dhler yani dhler iki ms atip gidecek multi shot yani oln tanklara olacak ama dhler fazla vurdugu icin herkes dh arayacak bir turlu dengeleyemedikleri gibi yapamiyorlar beceremiyorlar su isi kac oldu bu hala dengelenemedi barbarian ve wizard cok az kaldi barbarian hic yok allahtan wizarda arada rastliyorum twitchten

dh lerin bu skili yuzunden monka gerek kalmadi cunku dhler supportluk gorevi yapmaya basladi iki ok atip gitmeye basladilar monkta oynanmamaya basladi dolayisiyla crusader ise oyunun tek tanki tank demeyelimde kodumu oturtani oyun soyle oldu wdler onden gidiyor pet met basiyorlar dhlerinde bir pet skili var boyle ortya karisik bisey yapiyor onlar daliyor crusaderde atiyla geliyor daliyorlar crusader onde oluyor wd bir arkasinda dhler ise bahsetmek bile istemiyorum iki multishot atip kaciyorlar sonra bakiyorlar canlari azaldi geliyorlar ks atmaya calisiyorlar (herkes ayni olmayabilir ben twitchtekilerden bahsediyorum) sonra ben kestim diyor. Olan guzelim wizarda oldu o skilleriyle kodumu oturtuyordu ama oda olmuyor artik o isinlari falan mukkemmeldi ama kasmak icin halen mukkemmel dh cok seri kasiyor arsenaliyla falan filan wizard ise kendisini degil baskasini cok iyi kasiyor ama baskasi olmyinca wizardin armorundan cop oluyor simdi diceksin neden dhler cok iyi bak ptr 2.1 ile kac dextery in varsa o kadar armor gelecek sanada yani olumsuz olacaksin o arsenal ise kodumu oturtacak yani simdi herkes dh acacak wd icin arkadas gerekli seyleri demis aynen oyle katiliyorum gayet dogru soyluyor pet doctor lar pek moda bu ara iki pet cikartiyor arkaya cekiliyor nerde o guzelim kusturma skilleri witch doctor degil pet doctor oldu hepsi ondan sonra olan crusadere pek olmasada monka oldu wizarda oldu barbariana oldu !!! Duzelmiyor bu oyun ama arada adventure girmesi cok zevkli dh ile adamlar kesiyor sen arkadan ks atiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microlap -- 5 Temmuz 2014; 22:07:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Şu anda serilik açısından ve gear'ı daha kolay/çabuk toplayarak T3 üzeri gidilmeyi baz alırsam sıralama şu şekilde:

WD > Crusader > DH >= Wizard > Monk

WD pet build'i 2 item bulsan yaparsın (mask of jeram helm ve tasker eldiven) ve T3'ten akarsın.
    Crusader akkhan seti fullersen (Kadala'dan kolay toplanıyor) T4'ten akarsın, 1 tane de silah bulman lazım.
    DH cluster arrow build ile üzerini biraz dizince T2'den gidersin; maurader toplarsan, güzel silah ile T4'e geçersin.
    Wizard oynama şu an boşver. Üstteki 3'lüye göre yavaş kalacaktır. Şimdilik bence cdr archon build'i idare ediyor, toplaması-uğraşması zahmetli yeniden başlayan biri için zor.
    Monk'un işi zor, gear toparlamak diğerlerine göre daha zor. Zdps build ile party ile T6'yı diğerlerine göre kolay/çabuk yapar ama item-gear ayarlamak yeniden başlayan biri için zor.

2.1 sonrası ise DH şaha kalkıyor; PTR'da Monk'lar da akıyor şu an ama Monk item'lara (rimehart, furnace gibi) ve EP nerf gelecek patch çıkmadan, ne olur bilinmez şu an; Wiz da dibe vurdu şimdilik ama patch sonrası FB set bonusunu güzel bir şey yaparlarsa yeniden düşünülür.

Sağol uzun uzun açıkladığın için yararlı oldu Crusader devam ediyorum, eğlenceli duruyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.