Şimdi Ara

RoS Oyununda bir kaç sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Diablo 3 Reaper Of Souls direk ros diablo 3 yoktu ben direk ros dvd si aldım. diablo 3 ü oynayamadım daha.
    Karakter : 70 + 31 Paragon lvl MONK

Arkadaşlar bir kaç sorum olacak.

1. Onlinede Bazı oyuncular yanlarına 3 Tane olan okçu büyücü birde templar vardı ya onları alıyor bazıları onlarda yetmeyip minyonlar alıyor. bu nasıl oluyor ?

2. Benim üstümdeki kıyafetleri o büyük memeli teyzeden set halinde görünüm veriyorum ama renkleri karma karışık oluyor bazen kırmızı oluyor bazen gümüş. bunların hepsini nasıl aynı renk olarak ayarlarım ?.

3. Aşşağıda gördüğünüz karakterim. T3'e kadar sorunsuz takım oyunuyla gidiyorum tek başıma T1 de gidiyorum. ama T4'ten itibaren vurup kaçıyorum sıkıntı oluyor. bu karakterime yorum yaparmısınız çünkü buildden felan anlamıyorum elime geçen en iyi itemleri takıyorum. skills'leride kendi oynayışıma göre yaptım.

RoS Oyununda bir kaç sorum olacak.  RoS Oyununda bir kaç sorum olacak.

Hepsine veremezsenizde en azından cevaplayabildiğiniz kadar cevaplarsanız sevinirim. onlinede hep conilerle oynuyorum derdimi anlatamıyorum mic'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezer.E -- 14 Eylül 2014; 21:58:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezer.E

[simage][/simage]Platform : Xbox 360
    Diablo 3 Reaper Of Souls direk ros diablo 3 yoktu ben direk ros dvd si aldım. diablo 3 ü oynayamadım daha.
    Karakter : 70 + 31 Paragon lvl MONK

Arkadaşlar bir kaç sorum olacak.

1. Onlinede Bazı oyuncular yanlarına 3 Tane olan okçu büyücü birde templar vardı ya onları alıyor bazıları onlarda yetmeyip minyonlar alıyor. bu nasıl oluyor ?

2. Benim üstümdeki kıyafetleri o büyük memeli teyzeden set halinde görünüm veriyorum ama renkleri karma karışık oluyor bazen kırmızı oluyor bazen gümüş. bunların hepsini nasıl aynı renk olarak ayarlarım ?.

3. Aşşağıda gördüğünüz karakterim. T3'e kadar sorunsuz takım oyunuyla gidiyorum tek başıma T1 de gidiyorum. ama T4'ten itibaren vurup kaçıyorum sıkıntı oluyor. bu karakterime yorum yaparmısınız çünkü buildden felan anlamıyorum elime geçen en iyi itemleri takıyorum. skills'leride kendi oynayışıma göre yaptım.

RoS Oyununda bir kaç sorum olacak.  RoS Oyununda bir kaç sorum olacak.

Hepsine veremezsenizde en azından cevaplayabildiğiniz kadar cevaplarsanız sevinirim. onlinede hep conilerle oynuyorum derdimi anlatamıyorum mic'de.

1- Templar falan ilerledikçe veriliyor(Adventure'de direk açık), birini seçiyosun.Minyon ise kurt, hayvan falan wd, dh'de mevcut skill yani

2- Satıcılardan renk satın alıp boyayabilrisin üstünü,500 gold falan yani çok bişeyde değil

3- Karakterin fena görünmüyor, gelişmeye bak buna pek cevabım yok

• -okcu falan dediklerin companionlar şehirden yanlarına gidip bir tanesini yanına abiliyorsun tabi online oyuna katılırsan yada oyununa birisi girerse gidiyolar, yanına kedi köpek kuş falan çıkartan demon hunter, abidik gubidik tipler çıkaran ise witch doctor oluyor kendi skilleri, bildiğim kadarı ile monk'tada var bir tane

-her act'ın kamplarında boya satan npcler var potion sekmesinde onlardan alıp boyayabilirsin üstünü başını

-valla karakterinin resmi var görebileceğimiz sadece fotoğraftan söyleyebileceğim tek şey o kalkanın yerine güzel bir one-handed veya ikisinin yerine bir two-handed silah bul monk'un kalkanla bir işi olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.