Şimdi Ara

RoS Upgrade ücretlimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende şu an daha önceden aldığım diablo 3 standart edition kutu vardı 100 küsür para ödemiştim. Şimdi yeni olan şu Reaper of Souls güncellemesi için tutup bi okadar dahamı vercez?

Sitesinden RoS standartına baktım 40 euro(110-120 tl arası) diyor. Aral Game ise RoS standart edition kutusu 60 tl .Aral Game den bu kutuyu alsam içindeki keyi 1 yıldır kullandığım eski hesabıma girebiliyor muyum?
    Bide digital delux un standar editiona bir üstünlüğü varmı görsellik harici?

• Digital ile Standard arasında yanında verdikleri haricinde oyun içinde farkeden bir şey yok. Bu oyunu da alıp key'i hesabınıza gireceksiniz upgrade olmuş olacak. Nereden alıdğınız size kalmış fakat kutulusu 60tl olarak gerçekten çok iyi bir fiyatta.
  • Oyunu alali 1 hafta oldu Aralin yaptıgı indirime bak keske acele etmeseydim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklenti paketini alalı iki gün oldu.D&R dan 60 liraya aldım.Memnun kaldım.

Yalnız işin ilginci hani artık her karaktere kendi sınıfına ait itemler düşüyodu? Barbarım var witch doctor maskesinden tut Demon Hunter Silahlarına kadar maşallah kendi sınıfım hariç alayı düşüyor.Bu konuda fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemonSword

Eklenti paketini alalı iki gün oldu.D&R dan 60 liraya aldım.Memnun kaldım.

Yalnız işin ilginci hani artık her karaktere kendi sınıfına ait itemler düşüyodu? Barbarım var witch doctor maskesinden tut Demon Hunter Silahlarına kadar maşallah kendi sınıfım hariç alayı düşüyor.Bu konuda fikri olan var mı?

monk oynarken wizard setini tamamlandım sayılır. Anormal bir durum ama düşmesi ihtimali var diğer class itemlerinin sana hocam
  • Bazen başka sınıfın itemleride düşüyor. Bir anormallik yok yani.

• Eskiden kendi class itemin int çıkması lazımsa dex çıkıyodu, bu loot sisteminin akıllı hali
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox live gold üyelik hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka sınıfın itemleride çıkmazsa sezon Char da takipçilere ne takacaksınız. Bence bu hali güzel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.