Şimdi Ara

rott. mı alman kurdu mu??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
20.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rottweiller ırkı,ALFA tabir edilen baskın karaktere sahiptir.İlk başta bu dikbaşlılığı kabullenen acemi köpek sahipleri,ilerleyen zamanlarda köpeklerine söz geçiremediklerinden başedemezler.Bu da rottweiller ırkını saldırgan bir ırk olarak tanımamıza sebep olur.İyi eğitilmiş bir rott,her haliyle bir GSD'den daha iyidir.Fakat GSD'ye eğitim vermek nispeten kolay olduğundan GSD tercih etmelisiniz.Hele hele de hiç köpek edinmemişsiniz ki,kesinlikle GSD öneririm.
  • Arkadaşlar bende rottweiler alcaktım ama onlara ister istemez kızarsınız ve onlar Ayzaymırdırler ama bakabilitim bişe olamz diyorsan onlar sana çok düşkünlerdir bekçili iyidir koruması ıyıdır ama kıskanctır onun yanında kopek bakamasıın sevemessin Benim şuan Alman kurdum var Eğitmesi Çok kolay temel egıtım var ilari itaat var baogard egıtımı var alman kurdununda bu 3 eğitim oldugunda rot bile oldurur alman kurtları çok tüy doker sana çok sadık ve çok çok zekilerdir korurklar bekçilik yaparlar ben sana desem Alman kurdu Al ve bü ÖZEL YANI VARDIR BÜTÜN KIZLAR Bİ ALMAN KURDU TAŞIYAN ERKEKLERİ SEVER BİDE SİBİRYA KURDUNU :)
  • taksok T kullanıcısına yanıt
    ABİ BEN KÖPEK ALACAGIM AMA KARASIZ KALDIM BAHÇEDE APARTMANIN BAŞKA KÖPEĞİDE VAR ONUN İÇİN UYUMLU VE BANA SADIK BİR KÖPEK İSİTİYORUM KORUYUCU OLUSUN BANNA DOKUNANI YAKSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: taksok

Arkadaşlar bende rottweiler alcaktım ama onlara ister istemez kızarsınız ve onlar Ayzaymırdırler ama bakabilitim bişe olamz diyorsan onlar sana çok düşkünlerdir bekçili iyidir koruması ıyıdır ama kıskanctır onun yanında kopek bakamasıın sevemessin Benim şuan Alman kurdum var Eğitmesi Çok kolay temel egıtım var ilari itaat var baogard egıtımı var alman kurdununda bu 3 eğitim oldugunda rot bile oldurur alman kurtları çok tüy doker sana çok sadık ve çok çok zekilerdir korurklar bekçilik yaparlar ben sana desem Alman kurdu Al ve bü ÖZEL YANI VARDIR BÜTÜN KIZLAR Bİ ALMAN KURDU TAŞIYAN ERKEKLERİ SEVER BİDE SİBİRYA KURDUNU :)

saçma sapan bir yazı okumayınız bile.
  • Alman çoban köpeğinin üstüne tanımam .bende ilerde bakıcam şimdi durumlar müsait değil çok seviyorum bu ırkı ilerde mutlaka sahibi olucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabikide rott alman kurdu nun tüyleri çok kalındır. Onun tüylerini ince tel tarakla özenle taramak gerek.Ve alman kurdunun özel vitaminleri var. Onları vermen gerekir. Bir de alman kurdu biraz dengesiz ne zaman neyapacağı belli olmaz. Bu yüzden rott derim sanada rott u tavsiye ederim,ve bunu unutma hangi cins oursa olsun köpeği nasıl eğitirsen öyle olur
  • ROTTWEİLLER AL ZATEN BENİM GÖRÜŞÜM KENDİ KENDİNE KÖPEK EĞİTİLMEZ O YÜZDEN EĞİTİME VERİRSİN
  • Alman Kurdu tercihim olucak, sadık bekçi köpeğidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.