Şimdi Ara

Router CDsi kayıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim router uzun süredir saçmalamaya başladı. Normalde modem sayfasında parametre ayarı yaptıktan sonra ayarların kalması lazım, ama olmuyor ve hep aynı ayarları bir daha yapıyorum. Hem de binbir işkenceyle. Bununla beraber router kilitlendiğinde ve resetlemeye çalıştığımda routerin çalışması duruyor, bir daha router etkinleştirilemiyor, üstelik bilgisayar da düzgün kapanmıyor. Böyle elli defa düğmesine basarak kapatmışımdır. Bu yüzden bilgisayardan kaynaklandığını düşünüyorum içten içe. Eğer bilgisayarı da yeniden kurarsam bu sefer elimde routerin kurulum CDsi olmayacak.(USRobotics sitesindeki driverlarda formattan sonra bir işe yaramayabilir.) Routerin modeli USR819112. Bu yüzden de elinde USR819112 routeri olan arkadaşlar ellerindeki kurulum CDsini yedekleyip göndebilirse ben de gereken ücreti öderim. Buna gerek duymuyordum ama, USRobotics ofislerini kapatınca ve maillerime de cevap gelmeyince bu yolu seçtim. Eğer kurulum cdsini temin edebilirsem benim için çok iyi olur.

• Bilgisayarda düzgün kapanmıyor yazmışsınız, sorun bilgisayar kaynaklı olabilir. Cihazı USB arayüzünden kullanıyorsanız, size tavsiyem bilgisayarınızda Ethernet kartı varsa Ethernet arayüzünden kullanmanız.
    Ek olarak, cihazın sürücüsünü Robotics'in sitesinden de indirebilirsiniz. CD ile bir farkı yoktur.

http://www.usr-emea.com/support/s-prod-template.asp?loc=mest&prod=9112
  • Zannetmiyorum. Hatta şüphem de var, olmadığına dair. Ben bütün bu dertleri es geçtim, ama kurulum cdsi gerçekten lazım bana. Kaybolmasa zaten allem kallem eder, routeri adam ederdim. Bir tek şunu anlamadım neden her defasında setup wizard sayfası açılıyor. Onu çözemedim ben. Kurulum cdsi konusunda hala 9112 nolu router sahibi arkadaşlardan haber bekliyorum. Tek lazım olan şey o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milanmilano -- 16 Eylül 2010; 16:48:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.