Şimdi Ara

Router - Modem Router arasındaki fark (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
16.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: utkanizmit

tv yi bağlayamaman için bir sebep göremiyorum.
    pc yi kablo ile bağladığında sorunsuz giriyorsan tv de girmeli.

Bende çok düşündüm nerede hata yapıyorum diye bir arkadaşla görüştüm. Aynı sorun onda da vardı samsung müşteri hizmetlerini aramış arada ap varsa internete bağlanamazsın demişler. Bana biraz mantıksız geldi ama. İlgin için tekrardan teşekkürler.
  • Airties ADSL modemlerin bir cogu artik belirli bir portu WAN olarak ayarlamaya izin veriyordu fakat gec kalmisim
  • Biraz önce bilgisayarımın lan girişilye bağladım internet servis testini geçti. Şimdi bu benim yaptığım bilgisayarı ap olarak kullanmak değilmidir? Cahilliğime verin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

Airties ADSL modemlerin bir cogu artik belirli bir portu WAN olarak ayarlamaya izin veriyordu fakat gec kalmisim

Cevabı kimin için attınız anlayamadım. Eğer benim için attıysanız yukarıdaki bir arkadaş asus modemin bir portunu wan olarak atamış bu benim sorunumu çözer mi ?
  • abi linkler bozuk gibi

• hocam site yönetiminin anlattığı olayı ilk kez duyuyorum bilgim yok.ancak attığın başlığa göre şunları söyleyebilirim,Modem Router denilen cihaz hem modem hemde içinde güçlü wi-fi sinyali yayabilen router cihazınında olduğu genellikle çok antenli olan hibrit bir model.bende kullanıyorum pek memnun değilim.tavsiye etmem düşünüldüğü gibi wi-fi malesef heryere ulaşmıyor.ayrıca pahalı cihazlar.tavsiyem ucuz modem+ethernet bağlantılı bir repeater kombinasyonudur.sadece tek bilgisayar varsa tabiyki kablolu bağlantıdır.

tek başına router cihazı ise modemin wi-fi sinyali yetersiz ise bu cihazlar kablolu yada kablosuz olarak sinyalin kapsama alanını genişletiyor.bu diğer cihaza göre önemli bir avantaj.çünkü diğerinde birleşik tek cihaz modem nereye router oraya,ama burada istediğiniz şekilde ev içi konumlandırma yapabilirsiniz.tabi bunların çok çeşidi var. N si var AC si var wi-fi 5 i var 6 sı var.ayrıca router var mesh var repeater-range extender var acses point var.yelpaze geniş ihtiyaç ve fiyata göre ürün tercihi yapılır.standart bir kullanıcı iseniz yani niyetiniz sosyal medya,surf download ve en çok 1080p video-film streaming ise eviniz çok büyük yada dublex değil ise yukarıdada belirttim ucuz bir modem+300mbps bağlantı kapasiteli bir repeater ı modeme ethernet bağlantısı yaparak kullanmak,ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar.

site yönetiminin anlattığı merkezi internet hizmeti olabilirmi,yani bazı toplu konutlarda aynı merkezi tv yayını gibi merkezi internette olabiliyor,bunu duymuştum.eğer böyle bir olay varsa bence sadece router cihazı prizden tam emin olmamakla birlikte belki çözüm sunabilir.

saygılar................................................................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 31 Mart 2021; 23:39:18 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.