Galiba kardeşin eskiden çalıştı Rover'da.. Artık pek sorun yaşanmıyor parça konusunda eğer büyük şehirdeysen.. (Ankara, İstanbul)
Ama elinden acil olarak çıkarmak istediğinde zarar edeceğin kesin.. Beklersen normal fiyata gidebilir..
quote:
Orjinalden alıntı: playstation_5
quote:
Orjinalden alıntı: chicago_eto
arkadaşlar bende bir rover 216si ye taktım ama yedek parça ve elden çıkarma konusunda çok sorun yaşayacağımı söylüyorlar.http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4117059 sizce ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz
kardeşim bir ara rover da çalıştı , yedek parçası en sorunlu araçlardan birtanesidir, çıkma da zor bulacağından ,bir parça konusunda baya bir zorluk çekersin benden söylemesi, maddi durumun iyi ise aracı al derim hiç durma.
evet 2002 senesinden bahsediyorum , şu an durum nasıl bilmiyorum ama yine parçası zor bulunan araçlar kategorisinde top 10 da diyebilirim.
Parça konusunda için rahat olsun bence İst. da bütün parçaları tedarik edebiliyorsun, esas motor hararet yapması ve conta yakması bence problem olan, benim bildiğim tecrübe ettiğim conta sorunu kronik bu motorlarda. Ya dizaynından dolayı ya iyi bakılmadığından ya da çok zorlandığından bilmem ama bir şekilde çoğu roverda karşına çıkacak bir sorun gibi geliyor, bana öyle oldu. Kullanan diğer arkdaşlarda bu konuda tecrübelerini yazarlarsa güzel olur...
Benim çok yakın bir arkadaşımda 95 model otomatik viteslisi var,oradan bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım,2 ayrı motor seçeneği var 1 honda motorlu olanı(arkadaşımdaki) diğeri de rover motorlusu.Eğer honda motorlusunu alırsan parça sıkıntısı yaşamazsın.Tentesini kendisi yeniletmişti yalnış hatırlamıyorsam 400 ytl civarı para verdi.Kalorifer dersen acayip ısıtıyor hiç merak etme.Donanım olarakta çok zengin bir araç ama satarken tabi biraz zorlanabilirsin,haliyle hem cabrio hem rover.Ama gezerken de tüm gözler sende oluyo haberin olsun
BassMan rover ülkemizde fazla rağbet gören bir marka değil.Bence elindeki bütçeyle daha çok tutulan markalardan düşünebilrsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme