Şimdi Ara

ROVER 25 İ NASIL BİLİRSİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar Rover 25 le karşılaştım daha önce hiç görmedigim bir araç fiyat olarak çok uygun iç donanım vs. aşırı geniş bir araç çok güzel fakat sıkıntısı satış sıkıntısı parça sıkıntısı ne bileyim sizce mantıklımıdır ki almak çok kararsız kaldım araba donanım vs. herşeyini beğendimde aklıma takılan rover 25 in satışı ve parçası onlar nasıl oluyor varmı yokmu ankarada yaşıyorum sıkıntı yaratırmı sizce ?

• On numara bir aractir hic cekinmeden alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten ucuza alıp konfor ve ekonomik bir araba arıyosanız tam bunların var olduğu bir araba.Performansıda mükemmel.İstanbulda yaşayan için parça sıkıntısı olmaz.Ankaradada bulunabildiğini biliyorum parçaların.Temizini bulabilirseniz ve binmek için alacaksanız alınabilecek bir araba.Alıp satarım düşüncesiyle alırsanız biraz düşük fiata gidebilir.Çünkü herkeste bu arabaya karşı önyargı var.Yok parçası yok, yok parçası pahallı falan filan işte.

• Antalyada bile parçaları rahat bulunuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç benimde aklimi çelmiyor değil.
    Bu nasıl fiyat vs.ne dersiniz. ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-acil-satilik-temiz-rover-25-413140960/detay
  • Rover 25 gaz pedalına çok az basınca rölantide araç stop edecek gibi oluyor ibre bir aşağıya bir yukarı gidiyor bazen kendini toparlıyor bazen de stop ediyor.. buji (bosh iridyum), kablo ve bobin değiştirdim(sıfır) , gaz kelebeği temizlendi, bilgisayar sadece eksantirik mili konum sensörü verimsiz çalışıyor uyarısı veriyor sorun neyden olabilir bilgi verebilir misiniz . Gazda tam yukarda yazdıklarımı yaparken benzinde nispeten daha az yapıyor.. sadece rölantide bu şekilde yapmakta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.