Şimdi Ara

Rowenta air force 24 faciası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 3yil fantom dikey supurgemizin cekis gücü iyi olsada başlığı ve gövdesi kırılınca rowentayi süpürgede iyi sanıp bu modeli aldık .6 aydır kullanıyoruz 280 tl para verdik bu paraya daha iyi performnsli iki süpürge alınırdı sanırım İste izlenimlerim
    Cekis gücü çok az
    Üçgen başlık kolaylık değil zorluk çünkü o üçgenin uç kısmındaki küçücük delik sadece size hizmet ediyor oda yetmiyor
    Coook ağır su anda bileklerinde sıvı birikmesi oldu tedavi. Görüyorum
    Veee asıl beni çileden çıkaran şey basliktta küçük bir hortum var o yerindencikmis servis bunu tamir edemeyeceklerini garanti kapsaminada girmediğini. Obasligi tamamen yenilemem gerektiğini fiyatının ise. Saadece 50 tl olduğunu söyledi ben o paraya 30 daha ekleyip yenisini alırım
    Ben parçası fantom çabuk kırıldı diye bunu aldım 6ay dayanmadı sikayet varda tek mağdurun ben olmadıgını da öğrendim belki servis gibi kotu kullandığım fikri aklınıza gelebilir ama inanın oyle değil
    Tek avantajı motorlu fırça nin supururken calışması tek tesellim
    Tamiri kendim yaptım önce yapistirdim sonra pilastik kelepçe ile saglamlastirdim çalısmaya devam ediyor
    Sunu anladım garanti sadece motor icin verilen bir aldatmaca malesef
    Ve. Rowenta dikey süpürge de asla tavsiye etmeyeceğim bir urun
    Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun maalesef tek rowentanın değil bütün kablosuz dikey süpürgelerin sorunu bu daha çok süpürsün diye emiş gücünden ferargat ediyorlar o paraya normal süpürge alsaydınız memnun kalabilirdin ben gırgır niyetine felix aldım arnika boradan daha çok iyi çekiyor mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.