Kısa bir süre önce teslim ettiğimiz 2010 BMW X6'nın resimlerini sizinle de paylaşmak istedim.
A'dan Z'ye yenilenen 2010 BMW X6 iç dizaynında yapılan işlemler: - Aracın tüm döşeme tasarımı, sıfırdan alındı ve özel bir tasarım çizildi. - Tasarımın uygulanmasında, bej renk italyan deriler, baklava deseni ile yumuşatıldı. - Tüm koltuklar, siyah ve bej deri ile döşendi. Koltuk arkalarında alcantara kumaş kullanıldı. - Torpidonun indirilerek, boya ve döşeme işlemiyle yenilendi. Alt ve yan bölgelerde de tasarımı devam ettiren baklava deseni kullanıldı. - Tavan döşemesi, alcantara ile tamamen yenilenirken, 2 parça su kontrası uygun bir şekilde kesilerek, baklava desenli döşeme ile kaplandı ve tavana monte edildi. - Siyah taban halısının aynısından, bej deri fitilli paspaslar yapıldı. - Kapılar alcantara ve baklava desenli italyan deri ile döşendi. - Torpidoda ve araç içindeki bir çok parça, karbon fiberkaplama ile yenilendi. - bagaj döşemesi, alcantara kumaş döşeme ile yenilendi.
Başlangıç ve bitiş toplam 5 gün sürdü. Aracı teslim ederken sahibinin hafta sonu diğer aracı olan Porsche Cayenne'ini de getireceğini duymak, yaptığımız işten mutlu olmamıza yetti. :) Onu tamamladığımızda da resimlerini paylaşacağım.
Ben pek beğenmedim açıkçası o eski ağır duruşunu kaybetmiş. Ellerinize sağlık yine de memnun olacak kişi araç sahibidir.
Döşeme renk-tasarımını sevmedim. İşçilik çok iyi görünüyor. Önemli olan da yaptıranın memnun kalması zaten..
begenmedim
torpido üzerindeki kaplama çok güzel olmuş. arka koltukları gösteren fotoğrafta , kapı içlerini alcantara ile mi kapladınız? 4 kapı için fiyatlarınız nedir?
bunların haricinde baklava deseni ve renk uyumunu şahsen ben de beğenmedim. zevk meselesidir tabi
Tüm eleştiriler için teşekkür ederim. Müşterinin kafasındakini yakaladığımız ve memnun ettiğimiz için ticari açıdan doğru bir iş olduğuna inanıyorum. Bireyselde ise renkler ve zevkler konusuna katılıyorum. Sözkonusu tasarım olduğunda beğenen kadar beğenmeyen (veya belki daha da çok) olacaktır doğal olarak.
@individual: Evet tüm kapılarda ve tavanda alcantara siyah kullanıldı. (yer yer siyah deri kullanımı da var) Fiyat konusunda ise PM gönderdim. Teşekkürler.
Hocam ben daha parlak bir şey düşünebilirdim , ben burdayım diyen iddialı ve canlı duran materyaller , belki bu metalik spreyde ki boya tarzında yer yer parıltılı olan bir şeyler. Bunlarda vardır mutlaka değil mi ? yoksa araç iç tasarımı sadece kumaş ve türevlerinden mi ibaret. ?
Yaptığınız işe saygım büyük, gördüğüm kadarıyla işçiliğiniz kaliteli, kullandığınız malzeme kaliteli.
Ancak araç sahibinin yerinde ben olsam asla 2010 model lüks bir araca bunu yaptırmazdım. Zamanla eskiyen araçlara bu tür restorasyonlar yapmak çok güzel, ancak zaten yepyeni bir araca sıfırdan bu böyle birşey yapmak biraz gereksiz geldi bana.
Bu benim kişisel görüşüm tabi. Zevkler de tartışılmaz
Elinize sağlık..
beğenmedim ama elinize sağlık
İşçilik güzel ancak bu aracın iç dizaynıyla oynanması taraftarı değilim.Heleki cayenne
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
İşçilik güzel ancak bu aracın iç dizaynıyla oynanması taraftarı değilim.Heleki cayenne
Araç X6..
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Araç X6..
Adaş farkındaysan konuyu açan arkadaş ''Aracı teslim ederken sahibinin hafta sonu diğer aracı olan Porsche Cayenne'ini de getireceğini '' diye bir yazı yazmış.Aracın x6 olduğunu biliyorum ama iç dizaynıyla oynanması taraftarı olmadığını belirttim.Bence yanlış anladınız yada okudunuz.
quote:
quote:
quote:
Araç X6..
Adaş farkındaysan konuyu açan arkadaş ''Aracı teslim ederken sahibinin hafta sonu diğer aracı olan Porsche Cayenne'ini de getireceğini '' diye bir yazı yazmış.Aracın x6 olduğunu biliyorum ama iç dizaynıyla oynanması taraftarı olmadığını belirttim.Bence yanlış anladınız yada okudunuz.
Haklısın, pardon..
quote:
quote:
quote:
quote:
Araç X6..
Haklısın, pardon..
Önemli değil adaş.Benim cümlede bozuk olmuş yanlış anlaşılıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme