Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Royaltek 2100 Bluetooth GPS cihazını nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Royaltek 2100 Bluetooth GPS almaya niyetliyim var mı aramızda kullanan, tavsiye eder misiniz?

• Merhaba.

İki yıldır kullanıyorum. USA dan internet yoluyla getirttim.
    Sirf3 çipsetli. DGPS özelliğiyle 3 m nin altına inen hassasiyettedir. Bluetoothlu bir PC veya cep telefonuyla eşleştirdiğinizde uydudan aldığını PC veya cep telefonuna göndererek herhangi bir navigasyon programından rota belirleyip sesli yönlendirmeyle noktadan noktaya gidebilirsiniz.

Bu aletin bir özelliğide Data loggeri sayesinde 180 saate kadar alet açıkken gezdiğiniz yerleri belleğe kaydetmesidir. daha sonra bu log dosyasını bilgisayara atıp google earth daki uydu görüntüleri üzerinde gittiğiniz yollaru çizgi şeklinde size gösteriyor. bunun için cep telefonuda gerekmiyor sadece cihazı açmak yeterli. uyduya bağlandığı andan itibaren kayıt yapmaya başlıyor

1 yıl önce bu aletle Almanya, Hollandai Belçika ve Ftansa da kiralık araçla yaklaşık 4000 km yol yaptım, hiç sorun çıkrmadı konfigürasyon programı sayesinde kaydedilen verileri bilgisayara kolayca indirebilir, silebilirsiniz, isterseniz 30 sn, 20sn, 10sn, 5sn, 1sn gibi sizin seçtiğiniz aralıklarla aralıklarla nokta kaydı yapıyor. Bunuda bilgisayarda aynı programla ayarlıyorsunuz.

Şu anda GPS li cep telefonu ve araç navigasyonu kullanıyorum ve eskisi kadar sık kullanmıyorum ama data logger özelliği nedeniyle halen bu cihazı elimin altında tutuyorum.

Cep telefonunuzda GPS özelliği yoksa veya PC ile kullanmayı düşünüyorsanız sınıfındaki en iyi data logger özellikli bluetooth GPS lerden biridir.

Daha fazla bilgi gerekirse PM atabilirsiniz.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhanu -- 17 Mart 2010; 23:39:43 >

• Şarjı ne kadar gidiyordu?
  • Tüm modelleri denemiş kullanan biri olarak GlobalSat'ın BT-338X modeline bakmanızı öneririm bunda datalogger'da var 18 saat civarı bataryası ile çalışır,yok istemem derseniz BT-338 olanı sadece BT Mouse'tur.Zaten araçta ikende usb den şarj edebilirsiniz aynı zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 18 Mart 2010; 9:25:51 >
  • Çok teşekkürler, fakat bir yanlışlık olmansın 2100 modelinde logger yok diye biliyorum ben. 2300 modelinde varmış, yanılıyorda olabilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: Orhanu

Merhaba.

İki yıldır kullanıyorum. USA dan internet yoluyla getirttim.
    Sirf3 çipsetli. DGPS özelliğiyle 3 m nin altına inen hassasiyettedir. Bluetoothlu bir PC veya cep telefonuyla eşleştirdiğinizde uydudan aldığını PC veya cep telefonuna göndererek herhangi bir navigasyon programından rota belirleyip sesli yönlendirmeyle noktadan noktaya gidebilirsiniz.

Bu aletin bir özelliğide Data loggeri sayesinde 180 saate kadar alet açıkken gezdiğiniz yerleri belleğe kaydetmesidir. daha sonra bu log dosyasını bilgisayara atıp google earth daki uydu görüntüleri üzerinde gittiğiniz yollaru çizgi şeklinde size gösteriyor. bunun için cep telefonuda gerekmiyor sadece cihazı açmak yeterli. uyduya bağlandığı andan itibaren kayıt yapmaya başlıyor

1 yıl önce bu aletle Almanya, Hollandai Belçika ve Ftansa da kiralık araçla yaklaşık 4000 km yol yaptım, hiç sorun çıkrmadı konfigürasyon programı sayesinde kaydedilen verileri bilgisayara kolayca indirebilir, silebilirsiniz, isterseniz 30 sn, 20sn, 10sn, 5sn, 1sn gibi sizin seçtiğiniz aralıklarla aralıklarla nokta kaydı yapıyor. Bunuda bilgisayarda aynı programla ayarlıyorsunuz.

Şu anda GPS li cep telefonu ve araç navigasyonu kullanıyorum ve eskisi kadar sık kullanmıyorum ama data logger özelliği nedeniyle halen bu cihazı elimin altında tutuyorum.

Cep telefonunuzda GPS özelliği yoksa veya PC ile kullanmayı düşünüyorsanız sınıfındaki en iyi data logger özellikli bluetooth GPS lerden biridir.

Daha fazla bilgi gerekirse PM atabilirsiniz.

Saygılar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.